Még nyomoznak, mi történhetett: vérbefagyva találtak rá egy nyíregyházi férfira

HelloVidék   
  Megosztom
Még nyomoznak, mi történhetett: vérbefagyva találtak rá egy nyíregyházi férfira

Elvágott torokkal találtak rá nyíregyházi lakásában csütörtökön egy 45 éves férfira. Barátja épp akkor érkezett hozzá látogatóba, amikor megtalálták a vérbefagyott holttestét - közölte a Tények.

Ahogy a portál írja, tűzoltók törték be egy lakás ajtaját, ahol csütörtök este elvágott nyakkal találtak rá vérbe fagyva egy 45 éves férfire. Az áldozat egyik barátja épp látogatóba érkezett amikor megtalálták a holttestet. Sokkolta, mikor megtudta mi történt.

A most elvágott torokkal megtalált rabló, korábban 11 évre börtönbe került. Szabadulása után Nyíregyházára tért vissza. Az alkoholista férfinek azóta sok konfliktusa volt a környékbeliekkel, és sokan féltek tőle. A férfi ügyében a rendőrség nyomozást indított, igazságügyi orvosszakértő bevonásával. Azt vizsgálják, hogy megölték-e, vagy pedig magával végzett a férfi.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nyíregyháza

gyilkos

haláleset