Még nyomoznak, mi történhetett: vérbefagyva találtak rá egy nyíregyházi férfira

HelloVidék   
  Megosztom
Még nyomoznak, mi történhetett: vérbefagyva találtak rá egy nyíregyházi férfira

Elvágott torokkal találtak rá nyíregyházi lakásában csütörtökön egy 45 éves férfira. Barátja épp akkor érkezett hozzá látogatóba, amikor megtalálták a vérbefagyott holttestét - közölte a Tények.

Ahogy a portál írja, tűzoltók törték be egy lakás ajtaját, ahol csütörtök este elvágott nyakkal találtak rá vérbe fagyva egy 45 éves férfire. Az áldozat egyik barátja épp látogatóba érkezett amikor megtalálták a holttestet. Sokkolta, mikor megtudta mi történt.

A most elvágott torokkal megtalált rabló, korábban 11 évre börtönbe került. Szabadulása után Nyíregyházára tért vissza. Az alkoholista férfinek azóta sok konfliktusa volt a környékbeliekkel, és sokan féltek tőle. A férfi ügyében a rendőrség nyomozást indított, igazságügyi orvosszakértő bevonásával. Azt vizsgálják, hogy megölték-e, vagy pedig magával végzett a férfi.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nyíregyháza

gyilkos

haláleset