Tragédiával is végződhetett volna: itt találták meg a motorjával elkóborolt szombathelyi kisfiút

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédiával is végződhetett volna: itt találták meg a motorjával elkóborolt szombathelyi kisfiút

Megszökött otthonról egy kisfiú: Szombathely legforgalmasabb szakaszán hajtotta a kismotorját szombaton kora este, a Zanati út külső sávjában. Sokan kikerülték, mire megállt egy sofőr, hogy segítsen a bajba jutott gyereken – írja a nyugat.hu.

Arról, hogy a gyermekre vigyázó személy miért nem vette észre nagyjából háromnegyed óráig a kisfiú eltűnését, a portál nem rendelkezik információval.

Sok autó elhaladt a gyerek mellett, én pedig úgy ítéltem meg, hogy veszélyben volt. Kitettem a vészvillogót és megálltam, hogy megkérdezzem, mit csinál ott. Több közlekedő dudált, amiért akadályoztam a forgalmat, egy férfi pedig kikiabált

- nyilatkozta a portálnak a gyermeket megtaláló férfi.

Amikor kérdeztük, akkor elmondta, hogy egyedül van és nem tudta megnevezni a szüleit, vagy hogy ők hol vannak. Megszeppent és egyszer megpróbált eliszkolni, de nem engedtük. Tárcsáztam a 112-t és a rendőrök hamar kiértek.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság szombaton, 19:24-kor a Facebookon kért segítséget az internetezőktől: ez alkalommal rendhagyó módon nem egy eltűnt kisgyereket, hanem egy utcán, veszélyes környezetben megtalált gyermek szüleit keresték. A fiú egyik hozzátartozója azonnal reagált a posztra és hamarosan jelentkeztek is érte a rendőrségen.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szombathely

otthon

család

rendőrség

gyerek