Újabb áldozat veszett oda a lángok között: idős férfi életét követelte a komlói lakástűz

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb áldozat veszett oda a lángok között: idős férfi életét követelte a komlói lakástűz

Hétfőn kora délután érkezett jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy napok óta nem láttak egy Komlón egyedül élő idős férfit. A tűzoltók kivonultak a Bajcsy-Zsilinszky utcában lévő négyemeletes panelházhoz, majd behatoltak a negyedik emeleti ingatlanba. A hatvan négyzetméteres, kétszobás lakásban egy korábbi tűz nyomait és egy holttestet találtak.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleménye szerint egy ágy és annak környezete, valamint egy régi tévé égett, amely fel is robbant. A kis területen pusztító lángok miatt az egész lakás füsttel telítődött, feltehetően füstmérgezés okozta az ott lakó idős ember halálát.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

lakástűz

katasztrofavédelem

tűz

haláleset