Tragikus tűz Dunaföldváron: holttestet találtak egy családi házban

HelloVidék   
  Megosztom
Tragikus tűz Dunaföldváron: holttestet találtak egy családi házban

Csütörtök délelőtt érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Dunaföldváron kigyulladt egy családi ház. A tűzoltók két járművel vonultak az Attila utcában lévő földszintes, hetven négyzetméteres családi házhoz, amelynek egyik huszonöt négyzetméteres szobájában keletkezett tűz, egy ágy, ágynemű és bútorzat égett három négyzetméteren. A tűzben egy idős, mozgásában korlátozott férfi életét vesztette - közölte a Katasztrófavédelem.


 

A tüzet a Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület közelben tartózkodó parancsnoka az autójában lévő tűzoltó készülékkel, valamint a mentőszolgálat munkatársai az esetkocsin lévő tűzoltó készülékkel kezdték oltani, és két gázpalackot is kivittek az épületből. A hivatásos tűzoltók a még izzó részeket oltották el, majd hőkamerával átvizsgálták és átszellőztették az épületet.

A tűz pontos keletkezési körülményeinek feltárása érdekében tűzvizsgálat indul.

A tüzek gyakori keletkezési oka a dohányzás, ezért mindig meg kell győződni arról, hogy a csikket megfelelően elnyomták, illetve kerülni kell az ágyban dohányzást.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

katasztrófavédelem