Tragikus tűz Dunaföldváron: holttestet találtak egy családi házban

HelloVidék   
  Megosztom
Tragikus tűz Dunaföldváron: holttestet találtak egy családi házban

Csütörtök délelőtt érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Dunaföldváron kigyulladt egy családi ház. A tűzoltók két járművel vonultak az Attila utcában lévő földszintes, hetven négyzetméteres családi házhoz, amelynek egyik huszonöt négyzetméteres szobájában keletkezett tűz, egy ágy, ágynemű és bútorzat égett három négyzetméteren. A tűzben egy idős, mozgásában korlátozott férfi életét vesztette - közölte a Katasztrófavédelem.


 

A tüzet a Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület közelben tartózkodó parancsnoka az autójában lévő tűzoltó készülékkel, valamint a mentőszolgálat munkatársai az esetkocsin lévő tűzoltó készülékkel kezdték oltani, és két gázpalackot is kivittek az épületből. A hivatásos tűzoltók a még izzó részeket oltották el, majd hőkamerával átvizsgálták és átszellőztették az épületet.

A tűz pontos keletkezési körülményeinek feltárása érdekében tűzvizsgálat indul.

A tüzek gyakori keletkezési oka a dohányzás, ezért mindig meg kell győződni arról, hogy a csikket megfelelően elnyomták, illetve kerülni kell az ágyban dohányzást.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

katasztrófavédelem