Bőnyi tragédia: kiderült, mi történt ma délelőtt az iskolában

HelloVidék   
  Megosztom
Bőnyi tragédia: kiderült, mi történt ma délelőtt az iskolában

Ma délelőtt 8 óra 45 perckor érkezett a bejelentés, miszerint a bőnyi iskolában egy fiatal lány megszúrta tanulótársát, aki súlyosan megsérült. A mentőszolgálat munkatársai a sérült lányt helikopterrel kórházba szállították. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esetet büntetőeljárás keretében vizsgálja, a helyszíni intézkedés jelenleg is tart.

A tragédia a reggeli tanóra végén történt, a támadó diák a kést otthonról hozta - osztotta meg a Kisalfölddel Bőny polgármestere, Szabó Csaba. Egy helyi lakos szerint szörnyű, hogy ilyen történhetett egy általános iskolában: sokkolta, hogy egy gyermek észrevétlenül vihet be magával kést az óráira.

Annyit vettem észre, hogy reggel 9 körül ideértek a mentők és a rendőrök. Azt hittem csak a helyi erők, de aztán láttam, hogy a győriek. Láttam az aggódó szülőket, mindenhol rémült arcokkal találkoztam. Érezhető volt a feszültség és a félelem

- osztotta meg a lappal érzéseit egy szemtanú.

A szülőket egy Facebook csoportban tájékoztatta az iskola vezetősége reggel arról, hogy rendkívüli esemény történt, jöjjenek a gyermekekért. Azt is elmondták, aki nem tudja hazavinni a gyerekeket, annak felügyeletet biztosítanak. Mindent az iskolában kellett hagyniuk a gyerekeknek. A táskáért sem mehettek be.

A reggeli órákban a település Facebook csoportjában értesültem a tragédiáról, és azonnal indultam is az iskolához. A fiam a harmadik osztályba jár, nagyon sok osztálytársa sokkos állapotba került. A tornaterembe terelték össze őket. Aggódunk a kislányért, bízunk benne, hogy hamar felépül

- mondta egy aggódó szülő.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

győr-moson-sopron

tragédia

késelés

otthon

iskola

bántalmazás