Bőnyi tragédia: mindent megtesznek a sebesült kislány megmentéséért

HelloVidék   
  Megosztom
Bőnyi tragédia: mindent megtesznek a sebesült kislány megmentéséért

Ma reggel, az első tanóra után a bőnyi iskolában egy fiatal lány késsel szúrta mellkason a tanulótársát, aki súlyosan megsérült. A sértettet mentőhelikopterrel szállították a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházba, közben zajlik a helyszínelés az általános iskolánál.

A tanárnő sikítva rohant ki a teremből, miközben mindenkit arra kért, fusson ki az osztályból

– mesélték a Telex értesülései szerint a gyerekek, akik a szünet kezdetén látták a történteket.

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztályától a Kisalföld megtudta, hogy az eset helyszínére mentőautót, gyermek-mentőorvosi kocsit és mentőhelikoptert is riasztottak. Az életveszélyesen sérült kislányt sürgős helyszíni beavatkozások után mentőhelikopterrel szállították kórházba. A Tankerülettől érkezett az iskolába két pszichológus is, akik szintén részt vesznek a kihallgatásban.

Mindent megtesznek a kislány felépüléséért

A kórháznak az áldozat állapotáról a személyiségi- és a betegjogokra való tekintettel bővebb tájékoztatást nem állt módjában. Arról is tájékoztatták a portált, hogy kollégáik mindent megtesznek a kislány gyors felépülése érdekében. A közlemény ez utóbbi zárómondata arra enged következtetni, hogy már stabil lehet a mellkason szúrt kislány jelenlegi állapota.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

győr-moson-sopron

tragédia

késelés

gyerekek

iskola

bűncselekmény