Bőnyi tragédia: mindent megtesznek a sebesült kislány megmentéséért

HelloVidék   
  Megosztom
Bőnyi tragédia: mindent megtesznek a sebesült kislány megmentéséért

Ma reggel, az első tanóra után a bőnyi iskolában egy fiatal lány késsel szúrta mellkason a tanulótársát, aki súlyosan megsérült. A sértettet mentőhelikopterrel szállították a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházba, közben zajlik a helyszínelés az általános iskolánál.

A tanárnő sikítva rohant ki a teremből, miközben mindenkit arra kért, fusson ki az osztályból

– mesélték a Telex értesülései szerint a gyerekek, akik a szünet kezdetén látták a történteket.

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztályától a Kisalföld megtudta, hogy az eset helyszínére mentőautót, gyermek-mentőorvosi kocsit és mentőhelikoptert is riasztottak. Az életveszélyesen sérült kislányt sürgős helyszíni beavatkozások után mentőhelikopterrel szállították kórházba. A Tankerülettől érkezett az iskolába két pszichológus is, akik szintén részt vesznek a kihallgatásban.

Mindent megtesznek a kislány felépüléséért

A kórháznak az áldozat állapotáról a személyiségi- és a betegjogokra való tekintettel bővebb tájékoztatást nem állt módjában. Arról is tájékoztatták a portált, hogy kollégáik mindent megtesznek a kislány gyors felépülése érdekében. A közlemény ez utóbbi zárómondata arra enged következtetni, hogy már stabil lehet a mellkason szúrt kislány jelenlegi állapota.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

győr-moson-sopron

tragédia

késelés

gyerekek

iskola

bűncselekmény