Robbanás rázta meg Szegedet: egy egész család vált hajléktalanná

HelloVidék   
  Megosztom
Robbanás rázta meg Szegedet: egy egész család vált hajléktalanná

Robbanás volt egy Arany János utcai magasföldszinti lakásban vasárnap este Szegeden, a helyszínre legalább három tűzoltóautót és három mentőautót riasztottak – írja a szegeder.hu.

Az ablakok az érintett és a fölötte található lakásban is kitörtek, a járdát ezek törmelékei, redőnydarabok és üvegszilánkok borítják. A lakás teljesen kiégett, de a portál értesülései szerint senki sem sérült meg. A most hajléktalanná vált család ismerősöknél helyezkedik el átmenetileg.

A helyszíni információk szerint az egyik lakó épp fürdéshez nyitotta meg a melegvizet, amikor a robbanás történt – a Katasztrófavédelem egy munkatársa szerint ekkor a lakásban található egyik gázkonvektor robbanhatott fel, és kezdett el lángolni. A mintegy ötven négyzetméteres lakás mindegyik helyiségét érintette a tűz, amelyet a város hivatásos tűzoltói két vízsugárral oltottak el.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szeged

otthon

robbanás

lakástűz

katasztrofavédelem