Beismerte tettét a miskolci gyilkosság gyanúsítottja: borzalmas részletek derültek ki a bűncselekményről

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Beismerte tettét a miskolci gyilkosság gyanúsítottja: borzalmas részletek derültek ki a bűncselekményről

Beismerte a bűncselekmény elkövetését a kihallgatásán a múlt héten Miskolcon történt gyilkosság gyanúsítottja - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi főkapitány-helyettese hétfőn a vármegyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón.

Miskolczi István elmondta, a körözés elrendelése után mintegy két órával a Füzesabonyi Rendőrkapitányság járőrei igazoltatták és előállították a 26 éves cseh állampolgárságú férfit, aki ellen emberölés miatt folytatnak eljárást. Felvették a kapcsolatot a Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központtal is, ahonnan segítséget kaptak a férfi azonosításában - fűzte hozzá. Közölte, az elkövető nem rendelkezik lakcímmel, igazoltatásakor és előállításakor sem voltak nála személyi iratok.

Korpás Lajos, a főkapitányság vizsgálati osztályának vezetője arról tájékoztatott, hogy a férfi, aki egyáltalán nem tud magyarul, mintegy három éve hagyhatta el Csehországot; azóta cél nélkül járta Magyarországot és a környező országokat.

Szörnyű részletre derült fény

Borzalmas részleteket tudott meg a 24.hu a két nappal ezelőtti, a miskolci Tiszai pályaudvarnál történt gyilkosságról. A rendelkezésre álló kamerafelvételek szerint a magyar áldozat nem sokkal a meggyilkolása előtt még kézen fogva sétált a későbbi gyilkosával a peronon, sőt, szexuális aktust is folytatott az elkövetővel.

A nő és az emberöléssel gyanúsított cseh férfi együtt jelentek meg a miskolci Tiszai pályaudvaron, majd kézen fogva sétáltak a peronon a rendelkezésre álló kamerafelvételek szerint. Később együtt mentek be az állomáson lévő mosdóba is, majd innen elmentek egy üzemi területen lévő bokros részre. Itt a magyar nő levetkőzött, majd állva közösült a cseh férfival, aki ezt követően elvágta az áldozata torkát.

– nyilatkozott a portálnak Jogg Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

miskolc

gyilkosság

bűncselekmény

hajléktalan

rendőrség