Lecsapott a NAV a csempészekre: egy tanyán rejtegették a hamis tisztítószert, adózatlan cigarettát

MTI   
  Megosztom
Lecsapott a NAV a csempészekre: egy tanyán rejtegették a hamis tisztítószert, adózatlan cigarettát

Hamis tisztítószereket és adózatlan cigarettát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Mosonmagyaróvár melletti tanyán - közölte a vámhivatal hétfő délelőtt Facebook-oldalán. Azt írták, még tisztázatlan, hogy a bevetési igazgatóság járőreivel illegális cseretevékenységet vagy kiskereskedelemet lepleztek le a lakott területtől elzárt tanyán.

A rajtaütéskor a pénzügyőrök 455 liter mosószert, 440 liter öblítőt és 288 karton cigarettát foglaltak le. Az előkészítő eljárásban a NAV munkatársai a rendőrséggel is együttműködtek - tudatta a vámhivatal.

A lefoglalt termékek vagyoni hátrányt okoztak a jogtulajdonosoknak, ezért a tetten ért kereskedőket a pénzügyi nyomozók üzletszerűen elkövetett iparjogvédelmi jogok megsértése és költségvetési csalás miatt gyanúsítottként hallgatják ki - közölte a NAV.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

tanya

mosonmagyaróvár

csempészek

cigarettacsempész

tisztítószer

nav