Vizsgálatot indít a rendőrség: emberi csontok kerültek elő az ajkai tóból

HelloVidék   
  Megosztom
Vizsgálatot indít a rendőrség: emberi csontok kerültek elő az ajkai tóból

A rendőrség bűncselekmény gyanújával vizsgálatot indított: rejtélyes emberi csontok kerültek elő az ajkai tóból, amit megerősített Bartók Judit vármegyei rendőrségi szóvivő is – számolt be róla a veol.hu.

A szóvivő azt mondta, lakossági bejelentés érkezett hozzájuk arról, hogy emberi koponya és egyéb csontokat találtak a tóban. A rendőrség szakértők bevonásával, általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a történteket.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

holttest

csontok

veszprém

ajka

nyomozás

bűncselekmény