Minden, amit a nyíregyházi fagyállós sorozatgyilkosról tudni lehet: rettegnek a helyiek, ki lesz a következő

HelloVidék   
  Megosztom
Minden, amit a nyíregyházi fagyállós sorozatgyilkosról tudni lehet: rettegnek a helyiek, ki lesz a következő

Sorra kényszerülnek házikedvenceik eltemetésére a Nyíregyháza Oros városrészén élők, miután valaki hónapok óta fagyállóval mérgezi a környék cicáit. A gazdik jellemzően túl későn veszik észre a bajt, a macskáknak pedig ekkorra már jellemzően habzik a szája és a veséjük is leáll – közölte a Tények.

Egy helyi megelégelte, és Facebook-csoportban kért segítséget, a környéken élők reakciója viszont még őt is váratlanul érte. Tömegével érkeztek a hozzászólások a bejegyzés alá, miszerint mások is érintettek a kegyetlen macskagyilkosságokban, ami ráadásul már februárban is gondot okozott néhány családnál.

A macskatulajdonosoktól szeretném kérdezni, hogy nem tapasztaltatok-e macskák mérgezését? Oroson lakunk, az utcánkban 2 elpusztult, állítólag fagyállótól, és most a mienk is rosszul van, leállt a veséje…

– írta posztjában a segítségkérő április elején, amire percek alatt több tucatnyi hozzászólás érkezett.

Demecserben is elpusztult a cicánk. Valószínűleg mérgezés, mert habzott a szája

– érkezett a válasz, de egy másik, orosi kommentelőnek is búcsúznia kellett kedvencétől.

Az én Fekike cicám február 11-én halt meg, fagyállótól. Oros régi részén lakunk

– mesélte.

A probléma tehát úgy tűnik, egyre szélesebb körben terjed, egy hozzászóló elárulta, a Magyar utcában is több, hasonló esetről hallott már. Nemrég ráadásul kutyákra is „vadászott” az állatkínzó, akkor viszont szögekkel átszúrt és mérgezett kolbászkarikákkal próbáltak végezni az állatokkal.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

macska

fagyálló

mérgezés

gyilkos

állatkínzás