Minden, amit a nyíregyházi fagyállós sorozatgyilkosról tudni lehet: rettegnek a helyiek, ki lesz a következő

HelloVidék   
  Megosztom
Minden, amit a nyíregyházi fagyállós sorozatgyilkosról tudni lehet: rettegnek a helyiek, ki lesz a következő

Sorra kényszerülnek házikedvenceik eltemetésére a Nyíregyháza Oros városrészén élők, miután valaki hónapok óta fagyállóval mérgezi a környék cicáit. A gazdik jellemzően túl későn veszik észre a bajt, a macskáknak pedig ekkorra már jellemzően habzik a szája és a veséjük is leáll – közölte a Tények.

Egy helyi megelégelte, és Facebook-csoportban kért segítséget, a környéken élők reakciója viszont még őt is váratlanul érte. Tömegével érkeztek a hozzászólások a bejegyzés alá, miszerint mások is érintettek a kegyetlen macskagyilkosságokban, ami ráadásul már februárban is gondot okozott néhány családnál.

A macskatulajdonosoktól szeretném kérdezni, hogy nem tapasztaltatok-e macskák mérgezését? Oroson lakunk, az utcánkban 2 elpusztult, állítólag fagyállótól, és most a mienk is rosszul van, leállt a veséje…

– írta posztjában a segítségkérő április elején, amire percek alatt több tucatnyi hozzászólás érkezett.

Demecserben is elpusztult a cicánk. Valószínűleg mérgezés, mert habzott a szája

– érkezett a válasz, de egy másik, orosi kommentelőnek is búcsúznia kellett kedvencétől.

Az én Fekike cicám február 11-én halt meg, fagyállótól. Oros régi részén lakunk

– mesélte.

A probléma tehát úgy tűnik, egyre szélesebb körben terjed, egy hozzászóló elárulta, a Magyar utcában is több, hasonló esetről hallott már. Nemrég ráadásul kutyákra is „vadászott” az állatkínzó, akkor viszont szögekkel átszúrt és mérgezett kolbászkarikákkal próbáltak végezni az állatokkal.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

macska

fagyálló

mérgezés

gyilkos

állatkínzás