Ráfáztak a soproni parfümtolvajok: milliókat érő zsákmánnyal próbáltak meglépni + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Ráfáztak a soproni parfümtolvajok: milliókat érő zsákmánnyal próbáltak meglépni + videó

A vádirati tényállás lényege szerint a három vádlott külön-külön érkezett meg a soproni üzletbe 2023 februárjának egyik délutánján. Az egyik nőt és a férfit egymással hozzátartozói kapcsolatban fűzi össze – számolt be róla a nyugat.hu.

A portál értesülései szerint a megérkezésüket követően a két nő 53 darab parfümöt tett a kosarába 1.854.800 forint értékben, majd azokat – figyelve az üzlet kameráit is – papírszatyrokba pakolták át, ezt követően pedig azokat a saját táskáikba rakták.

Az áruházból a két nő egymás követően, míg a férfi kicsit lemaradva távozott. Mikor a kijáratnál elhelyezett jelzőberendezés csipogni kezdett, akkor egyedül a férfi lépett vissza és mutogatni kezdte a cipőjét, állítva azt, hogy az új, az okozza a csipogást. Az üzletnek okozott kár nem térült meg. A vádlottakkal szemben három év szabadságvesztés is kiszabható - közölte az ügyészség. Az elkövetőket az üzletben készült felvételek örökítették meg.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

sopron

parfüm

lopás

bűncselekmény

otthon

bolti lopás