Új IKEA átvételi pont nyílik vidéken: ennyibe kerül, ha ide kéred a csomagod

HelloVidék   
  Megosztom
Új IKEA átvételi pont nyílik vidéken: ennyibe kerül, ha ide kéred a csomagod

IKEA Mobil Átvételi Pont nyílt Vácon is: a Mobil Átvételi Pont szolgáltatás lényege, hogy a régió vásárlói a házhoz szállításnál kedvezőbb árszabással rendelhetik meg a termékeket Vácra, ahol meghatározott helyszínen és időpontban átvehetik csomagjaikat.

Az áruház közleményéből kiderül, hogy a megrendelők, ha a „Kattints és Vedd át” szolgáltatás során Vácot választják ki, egy mobil áruátvételi ponton vehetik át rendelésüket a Tesco áruház parkolójában az alábbi címen és időpontokban:

  • Cím: 2600 Vác, Deres utca 2.
  • Nyitvatartás: kedd: 11:00 – 13:00, csütörtök: 16:00 – 18:00

A szolgáltatás ára a megrendelt csomagok összsúlya szerint alakul, amely 30 kg-os rendelésig 5 990 forintba, 90 kg-os rendelésig 8 990 forintba, 200 kg-ig 10 990 forintba, 200 kg felett pedig 12 990 forintba kerül, a szolgáltatást maximális csomagméret és súlykorlátozás nélkül lehet igénybe venni. IKEA Family tagok számára súlytól függetlenül 3 990 forint a szállítás díja. Fontos, hogy az Áruátvételi Ponton a szállítók csak a megadott időpontokban tartózkodnak a Tesco parkolókban, korábbi vagy későbbi átvételre nincs lehetőség.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

ikea

otthon

vác

bútor

lakberendezés

megrendelés