Újabb lakástűz követelt halálos áldozatot: kutyájával együtt vesztette életét a boconádi férfi

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb lakástűz követelt halálos áldozatot: kutyájával együtt vesztette életét a boconádi férfi

Hétfőn hajnali négykor kigyulladt egy családi ház a Heves vármegyei Boconádon a Balázshalmi utcában. Három járművel vonultak a tűzoltók a nyolcvan négyzetméteres földszintes házhoz, amelynek a tetőszerkezete és több helyisége is égett – közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A lángok megfékezése egy órát vett igénybe. A tűzoltók az épület átvizsgálásakor egy középkorú férfi holttestét és egy elpusztult kutyát találtak. A tűz keletkezési okának feltárására a katasztrófavédelem tűzvizsgálatot indít. A tüzek mielőbbi észleléséhez a legjobb megoldás, ha füstérzékelőt vásárolunk az otthonunkba. Egy plafonra szerelt füstérzékelő a tűz keletkezésekor azonnal jelez, amikor még van idő megfékezni, vagy elhagyni az épületet.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

heves

lakástűz

haláleset

kutya

katasztrófavédelem

tűzoltók