Tragédia Kecelen: elfogták a szállásadóját brutálisan meggyilkoló férfit

MTI   
  Megosztom
Tragédia Kecelen: elfogták a szállásadóját brutálisan meggyilkoló férfit

Megöltek egy 66 éves férfit Kecelen június 14-én - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-vel. Két férfi italozás közben összevitatkozott, majd egyikük, egy 54 éves férfi kést rántott, és nyakon szúrta 66 éves szállásadóját - tudatták.

A veszekedés közben az albérlő először fojtogatni kezdte szállásadóját, majd ököllel megütötte, végül egy késsel nyakon szúrta. Az eset szemtanúja a vita közben kimenekült a házból, és segítséget kért. A rendőrséget és a mentőszolgálatot egy szomszéd értesítette.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gyilkosság

kecel

bűncselekmény

otthon

rendőrség