Régóta várt meglepetés: Kulka János újra színpadra lép!

HelloVidék   
  Megosztom
Régóta várt meglepetés: Kulka János újra színpadra lép!

Kulka János egy januári bemutatóval tér vissza a színpadra. A színművészt két és fél éve nem láthattuk színpadon - írja az Infostart.

Kulka János agyvérzése után hosszas rehabilitációs kezelésen esett át, így 2016 tavasza óta nem tudott színpadra lépni. 2018 tavaszán Katona József Színház társulati tagságát is felmondta, és félő volt, hogy nem játszik többet színházban. Egyedül a Ujj Mészáros Károly rendezte X: A rendszerből törölve című thrillerében játszott el egy néhány szavas szerepet.

Kulka János a Dollár Papa Gyermekei nevű független alkotói csoport január végi bemutatójában vállalt újra szerepet. A darab Móricz Zsigmond Árvácska című regényének feldolgozása a Trafóban lesz megtekinthető, Ördög Tamás rendezésében.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kulka jános

színház

művészet