Régóta várt meglepetés: Kulka János újra színpadra lép!

HelloVidék   
  Megosztom
Régóta várt meglepetés: Kulka János újra színpadra lép!

Kulka János egy januári bemutatóval tér vissza a színpadra. A színművészt két és fél éve nem láthattuk színpadon - írja az Infostart.

Kulka János agyvérzése után hosszas rehabilitációs kezelésen esett át, így 2016 tavasza óta nem tudott színpadra lépni. 2018 tavaszán Katona József Színház társulati tagságát is felmondta, és félő volt, hogy nem játszik többet színházban. Egyedül a Ujj Mészáros Károly rendezte X: A rendszerből törölve című thrillerében játszott el egy néhány szavas szerepet.

Kulka János a Dollár Papa Gyermekei nevű független alkotói csoport január végi bemutatójában vállalt újra szerepet. A darab Móricz Zsigmond Árvácska című regényének feldolgozása a Trafóban lesz megtekinthető, Ördög Tamás rendezésében.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kulka jános

színház

művészet