Régóta várt meglepetés: Kulka János újra színpadra lép!

HelloVidék   
  Megosztom
Régóta várt meglepetés: Kulka János újra színpadra lép!

Kulka János egy januári bemutatóval tér vissza a színpadra. A színművészt két és fél éve nem láthattuk színpadon - írja az Infostart.

Kulka János agyvérzése után hosszas rehabilitációs kezelésen esett át, így 2016 tavasza óta nem tudott színpadra lépni. 2018 tavaszán Katona József Színház társulati tagságát is felmondta, és félő volt, hogy nem játszik többet színházban. Egyedül a Ujj Mészáros Károly rendezte X: A rendszerből törölve című thrillerében játszott el egy néhány szavas szerepet.

Kulka János a Dollár Papa Gyermekei nevű független alkotói csoport január végi bemutatójában vállalt újra szerepet. A darab Móricz Zsigmond Árvácska című regényének feldolgozása a Trafóban lesz megtekinthető, Ördög Tamás rendezésében.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kulka jános

színház

művészet