A Szegedi Szabadtéri játékokon is fellép Kulka János

24.hu   
  Megosztom
A Szegedi Szabadtéri játékokon is fellép Kulka János

Két és fél évvel ezelőtti agyvérzése után Kulka János januárban visszatér a színpadra a Dollár Papa Gyermekei társulat Árvácska darabjában, melyet Ördög Tamás rendez.

Nem csak ebben a darabban tűnik fel a közeljövőben a színész, 2019. július 19-én láthatja először a közönség az Újszegedi Szabadtéri Színpadon a Don Juant, melyben Kulka szintén szerepelni fog, a meggyilkolt Kormányzót és kőszobrát alakítja majd. A színész mellett a főbb szerepekben Jakab Tamás, Csákányi Eszter és Bodrogi Gyula tűnik majd fel – írja a 24.hu.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

színház

hellovidék

kulka jános

szegedi szabadtéri játékok