A Szegedi Szabadtéri játékokon is fellép Kulka János

24.hu   
  Megosztom
A Szegedi Szabadtéri játékokon is fellép Kulka János

Két és fél évvel ezelőtti agyvérzése után Kulka János januárban visszatér a színpadra a Dollár Papa Gyermekei társulat Árvácska darabjában, melyet Ördög Tamás rendez.

Nem csak ebben a darabban tűnik fel a közeljövőben a színész, 2019. július 19-én láthatja először a közönség az Újszegedi Szabadtéri Színpadon a Don Juant, melyben Kulka szintén szerepelni fog, a meggyilkolt Kormányzót és kőszobrát alakítja majd. A színész mellett a főbb szerepekben Jakab Tamás, Csákányi Eszter és Bodrogi Gyula tűnik majd fel – írja a 24.hu.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

színház

hellovidék

kulka jános

szegedi szabadtéri játékok