A Szegedi Szabadtéri játékokon is fellép Kulka János

24.hu   
  Megosztom
A Szegedi Szabadtéri játékokon is fellép Kulka János

Két és fél évvel ezelőtti agyvérzése után Kulka János januárban visszatér a színpadra a Dollár Papa Gyermekei társulat Árvácska darabjában, melyet Ördög Tamás rendez.

Nem csak ebben a darabban tűnik fel a közeljövőben a színész, 2019. július 19-én láthatja először a közönség az Újszegedi Szabadtéri Színpadon a Don Juant, melyben Kulka szintén szerepelni fog, a meggyilkolt Kormányzót és kőszobrát alakítja majd. A színész mellett a főbb szerepekben Jakab Tamás, Csákányi Eszter és Bodrogi Gyula tűnik majd fel – írja a 24.hu.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

színház

hellovidék

kulka jános

szegedi szabadtéri játékok