Örökség serleget adott át fiataloknak a Falvak Kultúrájáért Alapítvány

MTI   
  Megosztom
Örökség serleget adott át fiataloknak a Falvak Kultúrájáért Alapítvány

Társadalmi szervezetek nemzeti összefogással 23. alkalommal rendezik meg a Magyar Kultúra Napja Gálát, melyen példamutató ifjúsági közösségek Örökség serleg elismerést vehetnek át.

A Falvak Kultúrájáért Alapítvány a Magyarország Felfedezői Szövetség által 2005-ben alapított Örökség serleg elismerést - 2018. évi nyílt pályázat alapján - a Csabacsüdi Trefort Ágoston Általános Iskola "Kispacsirták" citeracsoportja, a "nemzetiségi hagyományok példamutató ápolásáért", a hollókői "Jó Palócok Egyesület" néptánccsoportja "a világörökség ápolásáért", és az erdélyi Kibéd Mátyus István Hagyományőrző Csapata "példamutató hagyományápolásáért" érdemelte ki.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hagyomány

kultúra

díj