Örökség serleget adott át fiataloknak a Falvak Kultúrájáért Alapítvány

MTI   
  Megosztom
Örökség serleget adott át fiataloknak a Falvak Kultúrájáért Alapítvány

Társadalmi szervezetek nemzeti összefogással 23. alkalommal rendezik meg a Magyar Kultúra Napja Gálát, melyen példamutató ifjúsági közösségek Örökség serleg elismerést vehetnek át.

A Falvak Kultúrájáért Alapítvány a Magyarország Felfedezői Szövetség által 2005-ben alapított Örökség serleg elismerést - 2018. évi nyílt pályázat alapján - a Csabacsüdi Trefort Ágoston Általános Iskola "Kispacsirták" citeracsoportja, a "nemzetiségi hagyományok példamutató ápolásáért", a hollókői "Jó Palócok Egyesület" néptánccsoportja "a világörökség ápolásáért", és az erdélyi Kibéd Mátyus István Hagyományőrző Csapata "példamutató hagyományápolásáért" érdemelte ki.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hagyomány

kultúra

díj