Itt a csodatevő CSOK-forrás: 10 milliókat érhet, ha ebből a vízből iszol

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a csodatevő CSOK-forrás: 10 milliókat érhet, ha ebből a vízből iszol

100 kilométerre Budapesttől, a Mátra és a Cserhát ölelésében található a csodatévő erejéről is elhíresült Szentkút, ahová a gyermekre vágyók a legnagyobb számban érkeznek segítséget kérni. Február 22-24-én a nemzeti kegyhely ezúttal is megrendezi a Gyermekre vágyók lelkigyakorlatát, amelyre feszült, aggódó párok érkeznek, s ahonnan reményteli házasok távoznak.

Januárban született meg a legfiatalabb kisbaba, akinek szülei részt vettek a Gyermekre vágyók lelkigyakorlatán, a ferencesek által működtetett nemzeti kegyhelyen, Mátraverebély-Szentkúton, de számos baba bizonyítja még a február 22 és 24 között immár harmadik alkalommal megrendezett program sikerességét, amelyet Csépányi Gábor atya vezet.

A legtöbb pár reménytelenséggel, aggodalommal és feszültséggel érkezik a lelkigyakorlatra. Az együtt töltött idő alatt azonban rájönnek, hogy nincsenek egyedül a problémájukkal, nem élet és halál urai, és nem is kell egyedül viselniük a nehézségeket. Így békével a szívükben és reményekkel telve távoznak.

– mondta el a lelkigyakorlat legfontosabb tanulságát Csépányi Gábor atya, orvosi diplomával is rendelkező katolikus pap.

A program három napos, résztvevői pedig vallásos házaspárok, akik megismerik az egyház által is elfogadott és támogatott lehetőségeket. A soron következő lelkigyakorlaton vannak, akik az örökbefogadás tapasztalatokat osztják meg, és olyanok, akik a természetes prokreációs technológiákról mesélnek, de érkeznek olyanok is, akik gyermeküket a Szűzanya közbenjárásának tulajdonítják.

A Mátraverebély-Szentkúti Máriakegyhely csodával határos erejét számtalan keresztelő és hálatábla bizonyítja, amelyeken az ideérkezők köszönetüket fejezik ki a Szűzanyának, amiért meghallgatta kérésüket, imájukat.

További információ itt olvasható.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyerekek

csok

születés

hit

kereszténység