Itt a csodatevő CSOK-forrás: 10 milliókat érhet, ha ebből a vízből iszol

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a csodatevő CSOK-forrás: 10 milliókat érhet, ha ebből a vízből iszol

100 kilométerre Budapesttől, a Mátra és a Cserhát ölelésében található a csodatévő erejéről is elhíresült Szentkút, ahová a gyermekre vágyók a legnagyobb számban érkeznek segítséget kérni. Február 22-24-én a nemzeti kegyhely ezúttal is megrendezi a Gyermekre vágyók lelkigyakorlatát, amelyre feszült, aggódó párok érkeznek, s ahonnan reményteli házasok távoznak.

Januárban született meg a legfiatalabb kisbaba, akinek szülei részt vettek a Gyermekre vágyók lelkigyakorlatán, a ferencesek által működtetett nemzeti kegyhelyen, Mátraverebély-Szentkúton, de számos baba bizonyítja még a február 22 és 24 között immár harmadik alkalommal megrendezett program sikerességét, amelyet Csépányi Gábor atya vezet.

A legtöbb pár reménytelenséggel, aggodalommal és feszültséggel érkezik a lelkigyakorlatra. Az együtt töltött idő alatt azonban rájönnek, hogy nincsenek egyedül a problémájukkal, nem élet és halál urai, és nem is kell egyedül viselniük a nehézségeket. Így békével a szívükben és reményekkel telve távoznak.

– mondta el a lelkigyakorlat legfontosabb tanulságát Csépányi Gábor atya, orvosi diplomával is rendelkező katolikus pap.

A program három napos, résztvevői pedig vallásos házaspárok, akik megismerik az egyház által is elfogadott és támogatott lehetőségeket. A soron következő lelkigyakorlaton vannak, akik az örökbefogadás tapasztalatokat osztják meg, és olyanok, akik a természetes prokreációs technológiákról mesélnek, de érkeznek olyanok is, akik gyermeküket a Szűzanya közbenjárásának tulajdonítják.

A Mátraverebély-Szentkúti Máriakegyhely csodával határos erejét számtalan keresztelő és hálatábla bizonyítja, amelyeken az ideérkezők köszönetüket fejezik ki a Szűzanyának, amiért meghallgatta kérésüket, imájukat.

További információ itt olvasható.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyerekek

csok

születés

hit

kereszténység