Ennél bájosabb ma már nem lesz: nőnapon verselnek a magyar tűzoltók

HelloVidék   
  Megosztom
Ennél bájosabb ma már nem lesz: nőnapon verselnek a magyar tűzoltók

Nemzetközi nőnap alkalmából különleges ajándékkal kedveskednek a tűzoltók minden lánynak, hölgynek, asszonynak. Papp-Kunkli Nóra tűzoltó hadnagy, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője segített a hétköznapi hősöknek a különleges videó elkészítésében.

Magyarország tűzoltói versben kívánnak jókedvben, boldogságban és szeretetben gazdag nőnapot minden lánynak, nőnek, asszonynak és hölgynek! Isten éltesse Őket! - írják az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság oldalán.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

tűzoltóság

tűzoltók

országos katasztrófavédelmi főigazgatóság

videó