Ennél bájosabb ma már nem lesz: nőnapon verselnek a magyar tűzoltók

HelloVidék   
  Megosztom
Ennél bájosabb ma már nem lesz: nőnapon verselnek a magyar tűzoltók

Nemzetközi nőnap alkalmából különleges ajándékkal kedveskednek a tűzoltók minden lánynak, hölgynek, asszonynak. Papp-Kunkli Nóra tűzoltó hadnagy, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője segített a hétköznapi hősöknek a különleges videó elkészítésében.

Magyarország tűzoltói versben kívánnak jókedvben, boldogságban és szeretetben gazdag nőnapot minden lánynak, nőnek, asszonynak és hölgynek! Isten éltesse Őket! - írják az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság oldalán.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

tűzoltóság

tűzoltók

országos katasztrófavédelmi főigazgatóság

videó