Bőven lesz programod: kiállításokkal, koncertekkel vár a Szekszárdi Tavasz

MTI   
  Megosztom
Bőven lesz programod: kiállításokkal, koncertekkel vár a Szekszárdi Tavasz

Tíz komoly- és könnyűzenei koncert, öt képzőművészeti kiállítás, nyolc színházi előadás, sok gyerekprogram, irodalmi est, táncház szerepel a kínálatban, de Ismét megrendezik május 1-jén a retró majálist és május 25-én, 26-án a Háry János mesefesztivált – közölte a kulturális központ.

A március 15-i nemzeti ünnepre négynapos sorozattal készül az intézmény. A megemlékezést az ünnep napján a Béla király téren rendezik, ugyanitt már március 14-én este a Csizmazia Alapítvány és a Muslinca kórus közreműködésével dalok és versek hangzanak el, március 15-től 17-ig pedig a kulturális központban kézműves foglalkozásokat, matiné előadásokat tartanak gyerekeknek.

A mozi előterébe "Pilvax kávéházi hangulatot" ígérnek, a közönség reformkori jelmezekbe öltözhet. Az Agóra kávézóban szintén korabeli süteményeket, kávékülönlegességeket kóstolhat a közönség, lesz többek közt Kossuth-kifli, nemzeti színű pohárkrém, kokárda pizza, nemzeti színű szendvics. A nőnapra rendhagyó beszélgetéssel készül a központ; a Nőcomment című talkshow keretében ismert előadók, mint például Osvárt Andrea színész, producer, vagy Falusi Mariann énekes, tabuk nélkül vitatják meg mindazt, ami kitölti az életüket.

Árpilis 6-án rendezik a Bogár István népdalgyűjtő emlékére meghirdetett Cinegemadár népzenei verseny döntőjét. A két elődöntőre, amelyet március 6-án Szekszárdon, majd 9-én Tamásiban bonyolítanak le, Tolna megye 26 településéről több mint háromszázan - 30 egyéni előadó és 27 csoport - jelentkeztek.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szekszárdi tavasz

program

program sorozat

színház

koncert

kiállítás