Nagyot mennek az extrém táborok: erre vágynak a gyerekek

HelloVidék   
  Megosztom
Nagyot mennek az extrém táborok: erre vágynak a gyerekek

Az idei évben eddig több mint 20%-kal jelentkeztek többen nyári táborokba, mint tavaly, és újdonság, hogy a jelentkezők jelentős része külföldön élő magyarok gyermekei. Erről, és az idei évben megszaporodó meghökkentő táborokról a Táborfigyelő gyermektábor-összehasonlító portál vezetője mesélt.

Már február elején megindultak a jelentkezések az idei nyári táborokra, és az azóta eltelt másfél hónapban a táborfoglalások száma drasztikusan növekedett.

Az elmúlt év hasonló időszakához képest több mint 20%-kal több jelentkezést regisztráltunk, ami örvendetes hír. A korán ébredő szülők a jellemzően árpilis 1-ig tartó előfoglalási kedvezmények miatt anyagilag is jobban járnak, emellett a legjobb táborok turnusai is elérhetőek számukra. Ennek oka, hogy azon vakációs lehetőségek táborhetei, amelyek a legjobb ár-érték aránnyal rendelkeznek, nagyon gyorsan telítődnek

– mondta el Tóth Béla, a Táborfigyelő gyermektábor-összehasonlító portál vezetője, aki elárulta azt is, hogy két abszolút új tendencia is kirajzolódott a táborpiacon az idei évben.

A hagyományosabbnak számító kézműves-, lovas-, vagy sporttáborok mellett egyre több a meglepő témájú, vagy épp extrém tábor Magyarországon. Elérhető idén jobb agyféltekés rajztábor, szabaduló szobás nyomozótábor, okostelefonos animációs tábor, kangoo tábor, de foglalható agykontroll tábor, vagy épp önismereti-stresszoldó tábor is. Ami látszik, hogy a családok és gyerekek egy része abszolút nyitott ezen újdonságokra, folyamatosak a jelentkezések ezekre az üdülésekre is

– fejtette ki Tóth Béla Az idén legkedveltebb táborok esetében még folyik az adatgyűjtés, de a portál vezetője elmondta, hogy a sporttáborok, az informatikai és programozó táborok, az angoltáborok tűnnek a 2019-es esztendő slágereinek, de közelítenek a dobogóhoz a katonai és honvédelmi táborok is.

Külföldön élő magyar gyerekek is részt vesznek a táborokban

Érdekesség az idei évben, hogy az eddigi tábori jelentkezések egy jó részét olyan gyermekek teszik ki, akik nem hazánkban élő magyarok. Az eddig leadott jelentkezések közel ötöde olyan magyar gyermek táborozására szól, aki nem Magyarországon él. Azaz a külföldön élő magyar családok is hazaküldik csemetéjüket táborozni, aminek oka lehet egyrészt az itthoni táborok egyre jobb minősége, másrészt az, hogy törekednek arra, hogy gyermekeik Magyarországra továbbra is otthonukként tekintsenek, emelte ki az oldal vezetője.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tábor

táboroztatás

gyerek

gyerekek

gyerekeknek