Összművészeti piknik: idén is rengeteg programmal várnak Zalacsányban

MTI   
  Megosztom
Összművészeti piknik: idén is rengeteg programmal várnak Zalacsányban

A soul és a dzsessz egyik kedvelt előadója, az olasz Mario Biondi nyitja meg májusban Zalacsányban az Örvényeshegy Pikniket - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

A zalacsányi erdőszélre idén is összművészeti hétvégére hívják május 24. és 26. között a színház, az irodalom és a könnyűzene rajongóit, valamint a gyerekeket. A többszörös platinalemezes, jellegzetesen mély és érzéki hangú Mario Biondi péntek este lép fel, őt számos hazai fellépő követi majd a további napokon.

Zalacsány-Örvényeshegy egy nem mindennapi hely, ahol sajátos megvilágítást és egyedi színt kap minden előadás. A tavalyi első fesztiválhoz képest idén még több koncert és irodalmi program várható, a piknik harmadik napján pedig ezúttal is a gyerekeké a főszerep játékokkal és koncertekkel - mondta Oszkó-Jakab Natália, a Művészetek a Vidékfejlesztésért Alapítvány elnöke, az Örvényeshegy Piknik szervezője.

A rendezvény fő helyszínéül szolgáló Pálos Resort idén bővülő területén a tulajdonosok, Badacsonyi Tamás és Nikoletta rég tervezett fejlesztése valósul meg. Az Örvényes-patak völgyében, a pálosok korábbi birtokán április elején érkeznek meg az első dámszarvasok az itt kialakított vadfarmra, a május végi fesztivál vendégei pedig már egy erdei, patakparti tanösvényt is bejárhatnak majd.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

zene

jazz

soul

koncert

város

zalacsány

örvényeshegy piknik