Megújult a beléptetőrendszer: most már bankkártyával is lehet fizetni a kilátásért

HelloVidék   
  Megosztom
Megújult a beléptetőrendszer: most már bankkártyával is lehet fizetni a kilátásért

A Velencén a Bence-hegyi kilátó új elektromos beléptetőrendszerének kiépítése befejeződött, ami által már bankkártyás fizetésre is van lehetőségük a kilátótoronyhoz érkezőknek.

Március 20-tól, azaz szerdától a belépő ára 500 forint, a kilátótorony nyitvatartása pedig a jó időre tekintettel március 22-től, péntektől hosszabbodik: 10 órától egészen 18 óráig várják a természetkedvelőket, akik szeretnének gyönyörködni a tókörnyék páratlan panorámájában, írja a Feol.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

velencei-tó

kilátó

bankkártya