Megújult a beléptetőrendszer: most már bankkártyával is lehet fizetni a kilátásért

HelloVidék   
  Megosztom
Megújult a beléptetőrendszer: most már bankkártyával is lehet fizetni a kilátásért

A Velencén a Bence-hegyi kilátó új elektromos beléptetőrendszerének kiépítése befejeződött, ami által már bankkártyás fizetésre is van lehetőségük a kilátótoronyhoz érkezőknek.

Március 20-tól, azaz szerdától a belépő ára 500 forint, a kilátótorony nyitvatartása pedig a jó időre tekintettel március 22-től, péntektől hosszabbodik: 10 órától egészen 18 óráig várják a természetkedvelőket, akik szeretnének gyönyörködni a tókörnyék páratlan panorámájában, írja a Feol.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

velencei-tó

kilátó

bankkártya