Póniló szökésben: az állat jó turista módjára bejárta Szeged belvárosát

HelloVidék   
  Megosztom
Póniló szökésben: az állat jó turista módjára bejárta Szeged belvárosát

Egy elszabadult pónit fogtak be a rendőrök Szeged belvárosában. Az állat ugyan megrémült, de az eset során senkinek nem esett baja.

2019. április 17-én 16 óra 16 perckor érkezett a bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy béketelepi ingatlanból elszökött egy póniló, írja a police.hu. Az állat a vágta során átjutott a Dorozsmai úton keresztül az Izabella hídra, onnan át a Kossuth Lajos sugárútra.

Öt járőrautóval állták el az útját a kiérkező járőrök és a tulajdonossal együtt befogták a megriadt állatot. Az eset során senki sem sérült meg.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

póni

szeged

rendőrség