Póniló szökésben: az állat jó turista módjára bejárta Szeged belvárosát

HelloVidék   
  Megosztom
Póniló szökésben: az állat jó turista módjára bejárta Szeged belvárosát

Egy elszabadult pónit fogtak be a rendőrök Szeged belvárosában. Az állat ugyan megrémült, de az eset során senkinek nem esett baja.

2019. április 17-én 16 óra 16 perckor érkezett a bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy béketelepi ingatlanból elszökött egy póniló, írja a police.hu. Az állat a vágta során átjutott a Dorozsmai úton keresztül az Izabella hídra, onnan át a Kossuth Lajos sugárútra.

Öt járőrautóval állták el az útját a kiérkező járőrök és a tulajdonossal együtt befogták a megriadt állatot. Az eset során senki sem sérült meg.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

póni

szeged

rendőrség