Kár lenne kihagyni: nagy buli lesz idén a Veszprémi Egyetemi Napokon

MTI   
  Megosztom
Kár lenne kihagyni: nagy buli lesz idén a Veszprémi Egyetemi Napokon

Huszonnyolcadik alkalommal rendezik meg a Veszprémi Egyetemi Napokat (VEN) április 29. és május 4. között a Pannon Egyetemem - jelentette be az egyetem rektora Veszprémben.

Gelencsér András a programokat ismertető sajtótájékoztatón kiemelte: ötven éve, 1969-ben az országban elsőként Veszprémben rendeztek egyetemi napokat. A rektor, aki a '80-as években hallgatóként is részt vett a fesztiválon, arról beszélt: a hagyomány már ötven éve tart, az egyetemi napokon pedig azóta is közösségek, barátságok alakulnak ki.

Ovádi Péter, a térség országgyűlési képviselője a rendezvény fővédnökeként a VEN térségi szerepét hangsúlyozta, hiszen a fesztivál nemcsak az egyetemistáknak, hanem a lakosságnak is szól. Mint mondta, Veszprémben az egyetemi napokkal indul meg a fesztiválszezon.

Balassa Gergő, a rendezvény főszervezője mind az egyetemisták aktivitásáról, mind a fellépők névsoráról szólva úgy fogalmazott: az ötven év egyik legerősebb felhozatala várja az érdeklődőket. Az ingyenesen megtekinthető hagyományos csapatprogramok méltó helyen, az egyetemi aulában zajlanak majd. Ide vezet a bevonulás is hétfőn a városközpontból, míg a fesztiválterület idén is az egyetem felső kampuszán lesz majd.

Az idei VEN-en ismét lesz nemzetközi fellépő. A német zenei producer és dj, Tujamo mellett a hazai sztárok közül fellép többek közt a Halott Pénz, a Punnany Massif, a Kowalsky meg a Vega, Rúzsa Magdi, Ganxta Zolee és a Kartell, a Follow The Flow, a Necc Party, az AK26, Pixa, Sterbinszky, Dévényi és a Katapult DJ.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szórakozás

veszprém

program

programajánló

veszprémi egyetemi napok

zene

koncert

dj

fellépő