Hétvégén irány a Mátra: ezt mindenképp próbáld ki + videó

infostart.hu   
  Megosztom
Hétvégén irány a Mátra: ezt mindenképp próbáld ki + videó

Hétvégén ezt mindenképp próbálja ki az, aki a Mátrába látogat. Itt nyitják meg Magyarországon legújabb libegőjét - számolt be róla az Infostart.

A portál szerint új libegő áll üzembe Magyarországon, méghozzá a Mátrában. Az új látványosságot mától vehetik birtokba a látogatók. Ezt követően minden évben tavasztól őszig használható lesz majd. A szuperfelvonó 10 perc alatt teszi meg a 430 méter hosszú utat, miközben csodálatos látvány tárul elénk. A beruházás százmillió forintból valósult meg.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mátra

felvonó

libegő

látvány

panoráma