Bankot robbantott Balázs Pali: mindenki megőrül az új lemezért + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Bankot robbantott Balázs Pali: mindenki megőrül az új lemezért + videó

Hatalmasat robbant Balázs Pali zenei megújulása: a hivatalos eladási listák alapján ugyanis az énekes vadonatúj lemezéből fogyott a legtöbb országszerte. Pali – a MAHASZ TOP40-es albumlistájának első helyére kerülve – a hazai zeneipar különböző zenei stílusainak legnépszerűbb előadóit előzte meg, mint például Rúzsa Magdit, Ákost, Kowalskyt és a Hooliganst.

Azt sejtettem, hogy a megújulásra – mind a megjelenésemet, a rövid hajat és a stílusváltást, mind a zenei változást tekintve – felfigyelnek majd az emberek, de ilyen elsöprő sikerre, bevallom, magam sem számítottam. A mostani siker egyfajta példaként is szolgálhat a rajongóimnak, hogy igenis érdemes az álmainkért dolgozni, mert a befektetett munka mindig megtérül. Akármilyen közhelynek is hangzik, mégsem az, hogy nem szabad feladni a céljainkat. Bármilyen rögös is az út, az élet egyensúlyra törekszik, és az ember végül megkapja a méltó jutalmát.

– mondta az előadó.

A zeneipar manapság igen nehéz megjelenni, lemezt eladni pedig talán az egyik legnehezebb feladat, amikor az interneten szinte bárki bármit megkap ingyen, írja a Blikk.

Roppant hálás vagyok annak az új terjesztési formának, amelynek keretében kiemelt benzinkutakon lehet elérni az új kiadványomat. És annak is, hogy olyan zenei és művészi körbe tartozhatok ez által, akik között rangot jelent ott lenni.

Balázs Palinak épp a napokban indult a nyári turnéja, amely idén kiemelt jelentőségű.

Már több új dal is szerepel a koncerteken, csakúgy, mint a korábbi, népszerű slágereim áthangszerelt verzióban. Felfrissülve, megújulva vágunk neki az országnak, hogy a minőségi popzenét még inkább népszerűsítsük. A rajongóknak pedig szeretném meghálálni a felém áradó szeretetet, támogatást. Nélkülük nem sikerült volna újra a csúcsra kerülni az eladási listákon. Egy művész életében, 23 év pályafutás után különösen fontos mérföldkövet jelent ez a mostani siker, mert a megújulás létfontosságú ebben a szakmában.

– nyilatkozta Balázs Pali.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

zene

siker