Bankot robbantott Balázs Pali: mindenki megőrül az új lemezért + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Bankot robbantott Balázs Pali: mindenki megőrül az új lemezért + videó

Hatalmasat robbant Balázs Pali zenei megújulása: a hivatalos eladási listák alapján ugyanis az énekes vadonatúj lemezéből fogyott a legtöbb országszerte. Pali – a MAHASZ TOP40-es albumlistájának első helyére kerülve – a hazai zeneipar különböző zenei stílusainak legnépszerűbb előadóit előzte meg, mint például Rúzsa Magdit, Ákost, Kowalskyt és a Hooliganst.

Azt sejtettem, hogy a megújulásra – mind a megjelenésemet, a rövid hajat és a stílusváltást, mind a zenei változást tekintve – felfigyelnek majd az emberek, de ilyen elsöprő sikerre, bevallom, magam sem számítottam. A mostani siker egyfajta példaként is szolgálhat a rajongóimnak, hogy igenis érdemes az álmainkért dolgozni, mert a befektetett munka mindig megtérül. Akármilyen közhelynek is hangzik, mégsem az, hogy nem szabad feladni a céljainkat. Bármilyen rögös is az út, az élet egyensúlyra törekszik, és az ember végül megkapja a méltó jutalmát.

– mondta az előadó.

A zeneipar manapság igen nehéz megjelenni, lemezt eladni pedig talán az egyik legnehezebb feladat, amikor az interneten szinte bárki bármit megkap ingyen, írja a Blikk.

Roppant hálás vagyok annak az új terjesztési formának, amelynek keretében kiemelt benzinkutakon lehet elérni az új kiadványomat. És annak is, hogy olyan zenei és művészi körbe tartozhatok ez által, akik között rangot jelent ott lenni.

Balázs Palinak épp a napokban indult a nyári turnéja, amely idén kiemelt jelentőségű.

Már több új dal is szerepel a koncerteken, csakúgy, mint a korábbi, népszerű slágereim áthangszerelt verzióban. Felfrissülve, megújulva vágunk neki az országnak, hogy a minőségi popzenét még inkább népszerűsítsük. A rajongóknak pedig szeretném meghálálni a felém áradó szeretetet, támogatást. Nélkülük nem sikerült volna újra a csúcsra kerülni az eladási listákon. Egy művész életében, 23 év pályafutás után különösen fontos mérföldkövet jelent ez a mostani siker, mert a megújulás létfontosságú ebben a szakmában.

– nyilatkozta Balázs Pali.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne most szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

zene

siker