Sztárfellépőkkel erősít Tokaj: itt vannak az idei programok

MTI   
  Megosztom
Sztárfellépőkkel erősít Tokaj: itt vannak az idei programok

Ötödik szezonját kezdi meg május végén a Tokaj Fesztiválkatlan, az ország egyik legnagyobb szabadtéri színháza, ahol a szervezők koncertekkel, színházi előadásokkal, beszélgetős estekkel várják egyebek mellett a közönséget.

Fintor Gábor ügyvezető az M1 aktuális csatorna műsorában elmondta: a világörökségi helyszínen május végétől szeptember elejéig a legváltozatosabb műfajú előadásokkal, koncertekkel várják a nézőket.

Közlése szerint három helyszínen élvezhetik a nézők a Fesztiválkatlan eseményeit. A nagyszínpadon többek között fellép Bonnie Tyler és a Lord of the Dance formáció Michael Flatley által koreografált produkcióját is láthatja a közönség. A nagyszínpadon emellett koncertet ad az Alekszandrov együttes, az orosz hadsereg kórusa is.

Mint mondta, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is fellép a Fesztiválkatlanban, ahol olyan népszerű színházi előadások, mint a Csárdáskirálynő vagy az Anconai szerelmesek is színesítik a programot. A nagyobb eseményeken kívül kisebb beszélgetős esteket is rendeznek. A Paulay Ede Színház idei egyik legnagyobb eseménye pedig az Illúzió Mesterei című előadás lesz.

A nagyszínpadi produkciók előtt vacsorahajó szolgáltatja a gasztronómiai különlegességet. Esténként pedig retro party várja a szórakozni vágyókat - ismertette az évad programjait Fintor Gábor.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tokaj

fesztiválkatlan

színház

szabadtéri színház