Ennyi volt: végleg vége a Red Bull Air Race-nek

Portfolio   
  Megosztom
Ennyi volt: végleg vége a Red Bull Air Race-nek

A Red Bull Air Race World Championship idén még sorra kerül június 15-16-án az oroszországi Kazanyban, aztán július 13-14-én Zamárdiban, aztán végül szeptember 7-8-án a japán Chibában - írja a Portfolio.

Eredetileg ismét Budapesten szervezték volna az idei magyarországi versenyt, de a tavalyi tapasztalatok alapján (jelentős lakossági tiltakozás a hangos zaj miatt) a Fővárosi Közgyűlés nem járult hozzá ehhez és más magyarországi helyszínt kerestek. Aztán végül sikerült megállapodnia a cégnek és a Balaton partján, Zamárdiban lesz az idei (utolsó) Red Bull Air Race.

A cég közleménye visszaidézi azt, hogy a versenysorozat 2003-as elkezdése óta több mint 90 versenyt bonyolítottak le. Azt is elismeri azonban a közlemény, hogy ezek a versenyek nem vonzottak akkora érdeklődést, mint más, a Red Bull által támogatott versenyek, és ezért nem folytatják jövőre az Air Race versenyeket.

Fotó: MTVA/Turbéky Eszter

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

red bull air race

budapest

verseny

repülés