Ennyi volt: végleg vége a Red Bull Air Race-nek

Portfolio   
  Megosztom
Ennyi volt: végleg vége a Red Bull Air Race-nek

A Red Bull Air Race World Championship idén még sorra kerül június 15-16-án az oroszországi Kazanyban, aztán július 13-14-én Zamárdiban, aztán végül szeptember 7-8-án a japán Chibában - írja a Portfolio.

Eredetileg ismét Budapesten szervezték volna az idei magyarországi versenyt, de a tavalyi tapasztalatok alapján (jelentős lakossági tiltakozás a hangos zaj miatt) a Fővárosi Közgyűlés nem járult hozzá ehhez és más magyarországi helyszínt kerestek. Aztán végül sikerült megállapodnia a cégnek és a Balaton partján, Zamárdiban lesz az idei (utolsó) Red Bull Air Race.

A cég közleménye visszaidézi azt, hogy a versenysorozat 2003-as elkezdése óta több mint 90 versenyt bonyolítottak le. Azt is elismeri azonban a közlemény, hogy ezek a versenyek nem vonzottak akkora érdeklődést, mint más, a Red Bull által támogatott versenyek, és ezért nem folytatják jövőre az Air Race versenyeket.

Fotó: MTVA/Turbéky Eszter

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

red bull air race

budapest

verseny

repülés