Ennyi volt: végleg vége a Red Bull Air Race-nek

Portfolio   
  Megosztom
Ennyi volt: végleg vége a Red Bull Air Race-nek

A Red Bull Air Race World Championship idén még sorra kerül június 15-16-án az oroszországi Kazanyban, aztán július 13-14-én Zamárdiban, aztán végül szeptember 7-8-án a japán Chibában - írja a Portfolio.

Eredetileg ismét Budapesten szervezték volna az idei magyarországi versenyt, de a tavalyi tapasztalatok alapján (jelentős lakossági tiltakozás a hangos zaj miatt) a Fővárosi Közgyűlés nem járult hozzá ehhez és más magyarországi helyszínt kerestek. Aztán végül sikerült megállapodnia a cégnek és a Balaton partján, Zamárdiban lesz az idei (utolsó) Red Bull Air Race.

A cég közleménye visszaidézi azt, hogy a versenysorozat 2003-as elkezdése óta több mint 90 versenyt bonyolítottak le. Azt is elismeri azonban a közlemény, hogy ezek a versenyek nem vonzottak akkora érdeklődést, mint más, a Red Bull által támogatott versenyek, és ezért nem folytatják jövőre az Air Race versenyeket.

Fotó: MTVA/Turbéky Eszter

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

red bull air race

budapest

verseny

repülés