Koncertekkel vár a triatlon világkupa: ezeket az együtteseket nem lehet kihagyni!

MTI   
  Megosztom
Koncertekkel vár a triatlon világkupa: ezeket az együtteseket nem lehet kihagyni!

Sok újdonságot és hazai sztárparádét ígérő koncerteket illesztettek be az idei programba a július 10-14. között sorra kerülő tiszaújvárosi XXI. MOL Triatlon Nagyhét házigazdái.

A Nagyhét fő attrakciója továbbra is a világkupa lesz, amely része a 2020-as tokiói olimpia kvalifikációs sorozatának, és ahol hagyományosan rajthoz állnak a sportág legjobb magyar versenyzői. A rangos erőpróba felvezetése az ETU junior Európa-kupa és a Magyar Utánpótlás Gála lesz.

A szervezők tájékoztatása szerint a megújuló eseménysorozat a korábbinál rövidebb időszak alatt, ennek megfelelően sokkal koncentráltabb formában, intenzívebb élményt kíván nyújtani a városba látogatóknak.

A szabadidősportos versenyek közül ezúttal sem marad el a kerékpár, a futás és a sakk, valamint a Turista Triatlon, új elemként pedig megrendezik a "Tiszaújváros Warriort". Utóbbiban a város szívében felépített akadálypályán meghívott ismert emberek és civilek mérik össze magukat.

Tiszaújvárosban a kísérő programok között kiemelt szerepet kap a gasztronómia, azon belül a Bogratlon bográcsfőző fesztivál, emellett a rendezők nívós gyermekprogramokat állítanak össze, benne a kedvelt játszóházzal. Az idei koncerteken Magyarország legnépszerűbb előadói közül fellép az Edda, a Neoton Sztárjai, a Quimby, a Punnany Massif, a Jetlag és a Wellhello.

Fotó: MTI/Vajda János

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. KATTINTS!
  Megosztom

hellovidék

triatlon

koncert

zene

sport

verseny

tiszaújváros

zenekar