Óriási halszörny akadt horogra: így fogták ki a merenyei horgásztóból

HelloVidék   
  Megosztom
Óriási halszörny akadt horogra: így fogták ki a merenyei horgásztóból

A szigetvári Kerekes Barnabás és Vacsora János jó barátságban van a tógazdával, Regős Györggyel, így nem meglepő, hogy mikor szabadságon vannak, rögtön pecázni mennek hozzá - írja a bama.hu.

Én Sopronban dolgozom, a barátom Németországban. Korábban is fogtunk nagy méretű 30-40 kilós harcsát, ám június végén jóval nagyobb akadt a horgunkra

- mondta a lapnak Kerekes Barnabás, aki a nagy fogás napjáról is mesélt. Mint mondta, a tó sekély részén voltak, amikor a tenyeres kárászra rákapott a hal. Mivel a húzása nagyon erős volt, így már tudták, hogy nagy hallal lesz dolguk. 30-40 perc volt a fárasztás, ennyi idő kellett, hogy ki tudják húzni a partra az állatot. A kifogott harcsa 210 centiméter hosszú volt és 72 kiló. A két horgász miután lefotózta a gigafogást, visszaengedték a halat a tóba.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hal

harcsa

horgász

fogás

horgászat