Csütörtök éjjel elsötétül az RTL Klub: mutatjuk, miért

hvg.hu   
  Megosztom
Csütörtök éjjel elsötétül az RTL Klub: mutatjuk, miért

Műszaki karbantartási munkálatok folynak majd csütörtökről péntekre virradó éjszaka az RTL rendszerében, emiatt hat órán át teljes adásszünet lesz a legnézettebb tévécsatornán - írja a HVG.

A portál szerint a csatornánál erősáramú karbantartás zajlik le az este folyamán. A vizsgálat alatt a szakemberek átvizsgálják az informatikai és stúdiótechnológiai eszközöket ellátó elektromos elosztó hálózatot és a szünetmentes energiaellátó rendszereket. Mindezek mellett elvégzik az esedékes műszaki felülvizsgálatokat, valamint lecserélik a korszerűtlen technikai berendezéseket is.

Az RTL Magyarország közleménye szerint máról holnapra virradó éjszakai-hajnali sávban lesz adásszünet: éjféltől hat órán át, reggelig tart majd a szünet a munkálatok miatt. Külön kiemelték, hogy a csatorna többi adását nem érinti a karbantartás, ráadásul az az online tévénézős RTL Most videótár is mindvégig elérhető lesz.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rtl

tévé

televízió

csatorna

felújítás

karbantartás