Csütörtök éjjel elsötétül az RTL Klub: mutatjuk, miért

hvg.hu   
  Megosztom
Csütörtök éjjel elsötétül az RTL Klub: mutatjuk, miért

Műszaki karbantartási munkálatok folynak majd csütörtökről péntekre virradó éjszaka az RTL rendszerében, emiatt hat órán át teljes adásszünet lesz a legnézettebb tévécsatornán - írja a HVG.

A portál szerint a csatornánál erősáramú karbantartás zajlik le az este folyamán. A vizsgálat alatt a szakemberek átvizsgálják az informatikai és stúdiótechnológiai eszközöket ellátó elektromos elosztó hálózatot és a szünetmentes energiaellátó rendszereket. Mindezek mellett elvégzik az esedékes műszaki felülvizsgálatokat, valamint lecserélik a korszerűtlen technikai berendezéseket is.

Az RTL Magyarország közleménye szerint máról holnapra virradó éjszakai-hajnali sávban lesz adásszünet: éjféltől hat órán át, reggelig tart majd a szünet a munkálatok miatt. Külön kiemelték, hogy a csatorna többi adását nem érinti a karbantartás, ráadásul az az online tévénézős RTL Most videótár is mindvégig elérhető lesz.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rtl

tévé

televízió

csatorna

felújítás

karbantartás