Ekkora fogásról nem is álmodtak: hatalmas bestia akadt horogra a Dunánál!

HelloVidék   
  Megosztom
Ekkora fogásról nem is álmodtak: hatalmas bestia akadt horogra a Dunánál!

Igazán ritka látványban volt részük a horgászoknak: ekkora halat már rág nem láttak! A fényképezkedés után a különleges halat visszaengedték a Dunába – írja a Ripost.

Bak László és Bak Tibor gyakran próbál szerencsét az ordasi Duna-szakasznál, ahol helyi barátjukkal és horgásztársukkal, Didon Sándorral azt elmúlt években sok méretes halat fogtak ki a folyóból. Most azonban igazán különleges példány akadt horogra, ugyanis a horgászok egy kecsegét fogtak, ami egyre ritkább a Dunában.

A most horogra akadt példány 6,3 kilós és 88 centi hosszú volt, ami igazán méretesnek számít, a halat az Ordasnál sikerült kifogni. Miután lefotózták a hatalmas halat, visszaengedték az állatot a folyóba.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horgász

hal

horgászás

duna

kecsege