Ekkora fogásról nem is álmodtak: hatalmas bestia akadt horogra a Dunánál!

HelloVidék   
  Megosztom
Ekkora fogásról nem is álmodtak: hatalmas bestia akadt horogra a Dunánál!

Igazán ritka látványban volt részük a horgászoknak: ekkora halat már rág nem láttak! A fényképezkedés után a különleges halat visszaengedték a Dunába – írja a Ripost.

Bak László és Bak Tibor gyakran próbál szerencsét az ordasi Duna-szakasznál, ahol helyi barátjukkal és horgásztársukkal, Didon Sándorral azt elmúlt években sok méretes halat fogtak ki a folyóból. Most azonban igazán különleges példány akadt horogra, ugyanis a horgászok egy kecsegét fogtak, ami egyre ritkább a Dunában.

A most horogra akadt példány 6,3 kilós és 88 centi hosszú volt, ami igazán méretesnek számít, a halat az Ordasnál sikerült kifogni. Miután lefotózták a hatalmas halat, visszaengedték az állatot a folyóba.

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horgász

hal

horgászás

duna

kecsege