Nagy változás a magyarok kedvenc sorozatában: 20 év után felborul a rend

HelloVidék   
  Megosztom
Nagy változás a magyarok kedvenc sorozatában: 20 év után felborul a rend

A Barátok közt az RTL Klub egyik legrégebbi műsora, idén októberben lesz 21 éves. Az 1998-as indulása óta mindig a csatorna főműsoridejében, valamikor este volt látható, majd ezt követően ismételték, sokszor többször, az RTL Magyarország valamelyik csatornáján. Az elmúlt időszakban és jelenleg is 21:10-kor kerül képernyőre a sorozat az RTL Klubon. Másfél-két hét múlva viszont őszi műsorrendre vált a tévéadó, mely nem várt változást hoz a Mátyás király tér életét bemutató szériánál - írja a SorozatWiki.

A portál információi szerint szeptember 2-től késő délután és késő este lesz látható a Barátok közt az RTL Klubon. Az új részek hétköznap délutánonként negyed 6 körül jelennek meg elsőként, az RTL Híradó előtt kerülnek majd képernyőre, de ezeket a részeket késő este, negyed 11-kor is ismételni fogják.

A Barátok közt délutáni és esti vetítési között az RTL Híradó mellett megmarad a Fókusz és a Drága örökösök. A csatorna szeptember 1-én, vasárnap este induló új realityje, a Love Island pedig a héten minden este 9 körül lesz látható az RTL Klubon.

Fotó: MTVA/Róka László

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

barátok közt

sorozat

tv

film

csatorna