Lecsaptak a rablókra: közel húsz horgászházat fosztottak ki + videó

24.hu   
  Megosztom
Lecsaptak a rablókra: közel húsz horgászházat fosztottak ki + videó

Tizenkilenc horgászházat tört fel egy tatabányai horgásztavon az a négy férfi, akiket összehangolt akció keretében fogtak el a helyi, a tatai és az oroszlányi rendőrök. A négytagú banda már május óta keserítette a környékbeli horgászok életét - írja a 24.hu.

Ahogy a portál írja, tizenkilenc bódéba törtek be, ahonnan hűtőszekrényt, etetőhajót, horgászfelszereléseket és szerszámokat loptak el. Szerencsére nem minden betörés zárult sikerrel, mert két esetben nem tudtak elvinni magukkal semmit, valamint egyszer megzavarta őket a riasztó.

Elfogásuk után gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók a négy kunszentmiklósi férfit. Amit még tudni lehet az esetről az az, hogy a bűntettet úgy hajtották végre, hogy a csapatból hárman a házak feltörését intézték, a negyedik tag pedig segített nekik a lopott tárgyak elszállításában

A három elkövető letartóztatását hétfőn, míg negyedik társuk letartóztatását szerdán rendelte el a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája. A negyedik tag elfogása azért történt egy nappal később, mert az megszökött a rendőri ellenőrzés elöl, majd a közeli erdőben bújt el. Ezt követően az ellene kiadott elfogatóparancs alapján fogták el a férfit.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horgász

horgászház

rablás

tolvaj

tolvajok

rablók

rendőrség

nyomozás