Lecsaptak a rablókra: közel húsz horgászházat fosztottak ki + videó

24.hu   
  Megosztom
Lecsaptak a rablókra: közel húsz horgászházat fosztottak ki + videó

Tizenkilenc horgászházat tört fel egy tatabányai horgásztavon az a négy férfi, akiket összehangolt akció keretében fogtak el a helyi, a tatai és az oroszlányi rendőrök. A négytagú banda már május óta keserítette a környékbeli horgászok életét - írja a 24.hu.

Ahogy a portál írja, tizenkilenc bódéba törtek be, ahonnan hűtőszekrényt, etetőhajót, horgászfelszereléseket és szerszámokat loptak el. Szerencsére nem minden betörés zárult sikerrel, mert két esetben nem tudtak elvinni magukkal semmit, valamint egyszer megzavarta őket a riasztó.

Elfogásuk után gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók a négy kunszentmiklósi férfit. Amit még tudni lehet az esetről az az, hogy a bűntettet úgy hajtották végre, hogy a csapatból hárman a házak feltörését intézték, a negyedik tag pedig segített nekik a lopott tárgyak elszállításában

A három elkövető letartóztatását hétfőn, míg negyedik társuk letartóztatását szerdán rendelte el a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája. A negyedik tag elfogása azért történt egy nappal később, mert az megszökött a rendőri ellenőrzés elöl, majd a közeli erdőben bújt el. Ezt követően az ellene kiadott elfogatóparancs alapján fogták el a férfit.

JÓL JÖNNE MOST 500 EZER FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 500 ezer forintot igényelnél, 36 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 10 058 forintos törlesztőrészlettel a CIB Bank nyújtja (THM 7,62 %), de nem sokkal marad el ettől az ERSTE Bank 11 591 forintos törlesztőt (THM 13,25 %) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horgász

horgászház

rablás

tolvaj

tolvajok

rablók

rendőrség

nyomozás