Lecsaptak a rablókra: közel húsz horgászházat fosztottak ki + videó

24.hu   
  Megosztom
Lecsaptak a rablókra: közel húsz horgászházat fosztottak ki + videó

Tizenkilenc horgászházat tört fel egy tatabányai horgásztavon az a négy férfi, akiket összehangolt akció keretében fogtak el a helyi, a tatai és az oroszlányi rendőrök. A négytagú banda már május óta keserítette a környékbeli horgászok életét - írja a 24.hu.

Ahogy a portál írja, tizenkilenc bódéba törtek be, ahonnan hűtőszekrényt, etetőhajót, horgászfelszereléseket és szerszámokat loptak el. Szerencsére nem minden betörés zárult sikerrel, mert két esetben nem tudtak elvinni magukkal semmit, valamint egyszer megzavarta őket a riasztó.

Elfogásuk után gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók a négy kunszentmiklósi férfit. Amit még tudni lehet az esetről az az, hogy a bűntettet úgy hajtották végre, hogy a csapatból hárman a házak feltörését intézték, a negyedik tag pedig segített nekik a lopott tárgyak elszállításában

A három elkövető letartóztatását hétfőn, míg negyedik társuk letartóztatását szerdán rendelte el a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája. A negyedik tag elfogása azért történt egy nappal később, mert az megszökött a rendőri ellenőrzés elöl, majd a közeli erdőben bújt el. Ezt követően az ellene kiadott elfogatóparancs alapján fogták el a férfit.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horgász

horgászház

rablás

tolvaj

tolvajok

rablók

rendőrség

nyomozás