Ezt a filmet forgatta Brad Pitt Szilvásváradon: itt az előzetes

Index   
  Megosztom
Ezt a filmet forgatta Brad Pitt Szilvásváradon: itt az előzetes

Ősszel fog megjelenni a Netflixen a The King című film, melynek egy részét Magyarországon vették fel - írja az Index.

A portál azt írja, hogy a filmben a főszereplő egy, a koronát csökönyösen visszautasító herceget alakít. A V. Henrik középkori angol uralkodó történetét és Shakespeare három drámáját gyúrta össze Joel Edgerton és David Michôd. A filmben Edgerton is szerepel, Sean Harris, Tom Glynn-Carney, Lily-Rose Depp, Thomasin McKenzie, Robert Pattinson és Ben Mendelsohn mellett. Brad Pitt producerként vett részt a munkában, és Egerben bringázás közben is látták tavaly nyáron. A film egy részét Magyarországon, Szilvásváradon vették fel.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

film

magyar

magyarország

forgatás

netflix

színész

szilvásvárad