Ezt a filmet forgatta Brad Pitt Szilvásváradon: itt az előzetes

Index   
  Megosztom
Ezt a filmet forgatta Brad Pitt Szilvásváradon: itt az előzetes

Ősszel fog megjelenni a Netflixen a The King című film, melynek egy részét Magyarországon vették fel - írja az Index.

A portál azt írja, hogy a filmben a főszereplő egy, a koronát csökönyösen visszautasító herceget alakít. A V. Henrik középkori angol uralkodó történetét és Shakespeare három drámáját gyúrta össze Joel Edgerton és David Michôd. A filmben Edgerton is szerepel, Sean Harris, Tom Glynn-Carney, Lily-Rose Depp, Thomasin McKenzie, Robert Pattinson és Ben Mendelsohn mellett. Brad Pitt producerként vett részt a munkában, és Egerben bringázás közben is látták tavaly nyáron. A film egy részét Magyarországon, Szilvásváradon vették fel.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

film

magyar

magyarország

forgatás

netflix

színész

szilvásvárad