Rekordlátogatottság a 43. Boglári Szüreti Fesztiválon: jövőre még nagyobb lesz

HelloVidék   
  Megosztom
Rekordlátogatottság a 43. Boglári Szüreti Fesztiválon: jövőre még nagyobb lesz

Országos Borfesztivállá nőtte ki magát idén a kulturális és zenei Boglári Szüreti Fesztivál. A minőségi, zászlós borok megnyerték az igényes látogatókat, 22 borvidék képviseletében 58 pincészet kínálta a szépszámú vendégseregnek a finomabbnál finomabb borait.

A szervezők a balatoni környezetre is ügyelve 3 színpadon gondoskodtak változatos programokkal a különböző generációk szórakoztatásáról. Nem egészen 3 hónap alatt sikerült létrehozni egy biztonságos, rendezett, családi programokat felvonultató, és a minőségi borkultúrát preferáló, nagy látogatói létszámot vonzó, ingyenes, szabadtéri, igényes zenei, kulturális és gasztronómiai rendezvényt. Jó példa volt arra is, hogy a különböző borvidékek képviselői egymást segítve tudtak együttműködni a magyar minőségi borturizmus népszerűsítésében.

Mindezekhez társultak a fantasztikus, kulturális színpadi produkciók, és a kicsiknek a magas színvonalú vidámpark részét képező kalandpark is. Mindenki megtalálhatta a számára kedves programot. Az elegánsan és technikailag magas szinten megépített, folyamatosan rendben tartott, biztonságos rendezvényen ragyogóan érezhette magát minden nézelődő. Mindezek alapján nyugodtan állíthatjuk, hogy a rendezvény méltóképpen szolgálta a hazai és a nemzetközi látogatók előtt Magyarország, "Somogyország" és Balatonboglár városának program-, és borturizmusát is. 2020-ban még nívósabb, patinásabb programokkal és megjelenéssel várják a szervezők és Balatonboglár városa az ország borászait, kézműveseit, gasztronómiai egységeit, hagyományőrző csoportjait, és a kiváló borok kedvelőit, no meg persze a látogatókat a 44. Boglári Szüreti fesztiválon!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szórakozás

bor

borfesztivál

fesztivál

program

programajánló

borvidék

pincészet

borászat