Rekordlátogatottság a 43. Boglári Szüreti Fesztiválon: jövőre még nagyobb lesz

HelloVidék   
  Megosztom
Rekordlátogatottság a 43. Boglári Szüreti Fesztiválon: jövőre még nagyobb lesz

Országos Borfesztivállá nőtte ki magát idén a kulturális és zenei Boglári Szüreti Fesztivál. A minőségi, zászlós borok megnyerték az igényes látogatókat, 22 borvidék képviseletében 58 pincészet kínálta a szépszámú vendégseregnek a finomabbnál finomabb borait.

A szervezők a balatoni környezetre is ügyelve 3 színpadon gondoskodtak változatos programokkal a különböző generációk szórakoztatásáról. Nem egészen 3 hónap alatt sikerült létrehozni egy biztonságos, rendezett, családi programokat felvonultató, és a minőségi borkultúrát preferáló, nagy látogatói létszámot vonzó, ingyenes, szabadtéri, igényes zenei, kulturális és gasztronómiai rendezvényt. Jó példa volt arra is, hogy a különböző borvidékek képviselői egymást segítve tudtak együttműködni a magyar minőségi borturizmus népszerűsítésében.

Mindezekhez társultak a fantasztikus, kulturális színpadi produkciók, és a kicsiknek a magas színvonalú vidámpark részét képező kalandpark is. Mindenki megtalálhatta a számára kedves programot. Az elegánsan és technikailag magas szinten megépített, folyamatosan rendben tartott, biztonságos rendezvényen ragyogóan érezhette magát minden nézelődő. Mindezek alapján nyugodtan állíthatjuk, hogy a rendezvény méltóképpen szolgálta a hazai és a nemzetközi látogatók előtt Magyarország, "Somogyország" és Balatonboglár városának program-, és borturizmusát is. 2020-ban még nívósabb, patinásabb programokkal és megjelenéssel várják a szervezők és Balatonboglár városa az ország borászait, kézműveseit, gasztronómiai egységeit, hagyományőrző csoportjait, és a kiváló borok kedvelőit, no meg persze a látogatókat a 44. Boglári Szüreti fesztiválon!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szórakozás

bor

borfesztivál

fesztivál

program

programajánló

borvidék

pincészet

borászat