Ebben a vidéki városban tartotta esküvőjét a Drága örökösök sztárja

HelloVidék   
  Megosztom
Ebben a vidéki városban tartotta esküvőjét a Drága örökösök sztárja

A Drága örökösök Horváth Józsija, Varga Balázs tavaly határozta el, hogy megkéri párja, Fruzsina kezét. Természetesen kedvese igent mondott, a lánykérés után napra pontosan egy évvel később az esküvőjükre is sor került - írta meg a femina.hu.

Ahogy a portál írja, a Best magazinnak adott exkluzív interjút a 35 éves színész a menyegzőről. Krisztina klasszikus, hercegnős ruhát választott. Nyíregyházán tartották meg az esküvőt és a lakodalmat, megismerkedésük helyszínén.

Szerencsére minden flottul ment: a lemezlovas ajánlotta a fotós barátját, ő a ceremóniamestert és a helyszínt, a gyönyörű parkban lévő éttermet is hamar megtaláltuk - mesélte a sztár, aki bevallotta, bizony meg is könnyezte a pillanatot, amikor először látta meg Fruzsinát a menyasszonyi ruhájában. Nagyon jó volt a hangulat a lakodalmon, ez volt életük legszebb napja. A forgatások miatt nem tudtak külföldre menni a mézesheteikre, helyette a Balatonon töltöttek el pár napot, ám jövő év tavasszal sort kerítenek egy külföldi kiruccanásra is. Három éve szeretjük egymást, hamar kiderült, hogy együtt akarjuk leélni az életünket. Eddig is egy fedél alatt laktunk, és olyanok voltunk, mint egy család. Az esküvő ugyan nagyon fontos dolog, de csak egy állomása annak az útnak, amit kéz a kézben együtt járunk, és aminek, reméljük, a következő állomása egy kisbaba lesz

- mesélte a sorozat sztárja.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mi kis falunk

színész

esküvő

vidék