Ekkora halszörny ritkán bukkan fel a magyar vizekben: videón a nagy fogás

HelloVidék   
  Megosztom
Ekkora halszörny ritkán bukkan fel a magyar vizekben: videón a nagy fogás

Szombaton egy bajai horgásznak Csili Péternek nem mindennapos szerencsében lehetett része, hiszen egy 2 méter hosszú, 55 kg-os harcsát sikerült megakasztania. Bár a pontos helyszínt érthetően nem kívánta elárulni, annyit viszont igen, hogy a Duna bajai szakaszán csónakból, amit a menekülő állat árral szemben el is húzott. Fél óra fárasztás után végül kézzel sikerült beemelnie. Másodikra, mert annyira elfáradt ő is, hogy elsőre nem volt hozzá ereje - írja a sugopart.hu.

Életem eddigi legboldogabb pillanata, ez a legnagyobb halam. Ezt már nehéz lesz megdöntenem. Kereken 200cm, 55 KG

- kezdte a horgász a beszámolóját.

Természetesen visszaengedem! Minden horgász barátomnak kívánom ezt a felbecsülhetetlen élményt

- írta közösségi oldalán Péter, aki, videón meg is örökítette a harcsa szabadon engedését, akit egy puszival búcsúztatott.

Szeretnék év végén aláírásokat gyűjteni, hogy a halaknál legyen felső mérethatár is. Ne lehessen hazavinni, ezek már matuzsálemek, óvni kell őket

- nyilatkozta a Sugóparti Híreknek a sikeres horgász.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horgász

horgászat

hal

halszörny

fogás

duna

dunai horgászat