Ekkora halszörny ritkán bukkan fel a magyar vizekben: videón a nagy fogás

HelloVidék   
  Megosztom
Ekkora halszörny ritkán bukkan fel a magyar vizekben: videón a nagy fogás

Szombaton egy bajai horgásznak Csili Péternek nem mindennapos szerencsében lehetett része, hiszen egy 2 méter hosszú, 55 kg-os harcsát sikerült megakasztania. Bár a pontos helyszínt érthetően nem kívánta elárulni, annyit viszont igen, hogy a Duna bajai szakaszán csónakból, amit a menekülő állat árral szemben el is húzott. Fél óra fárasztás után végül kézzel sikerült beemelnie. Másodikra, mert annyira elfáradt ő is, hogy elsőre nem volt hozzá ereje - írja a sugopart.hu.

Életem eddigi legboldogabb pillanata, ez a legnagyobb halam. Ezt már nehéz lesz megdöntenem. Kereken 200cm, 55 KG

- kezdte a horgász a beszámolóját.

Természetesen visszaengedem! Minden horgász barátomnak kívánom ezt a felbecsülhetetlen élményt

- írta közösségi oldalán Péter, aki, videón meg is örökítette a harcsa szabadon engedését, akit egy puszival búcsúztatott.

Szeretnék év végén aláírásokat gyűjteni, hogy a halaknál legyen felső mérethatár is. Ne lehessen hazavinni, ezek már matuzsálemek, óvni kell őket

- nyilatkozta a Sugóparti Híreknek a sikeres horgász.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horgász

horgászat

hal

halszörny

fogás

duna

dunai horgászat