Gigahalat fogtak ki Baranyában: fotókon a több mint egymázsás állat

HelloVidék   
  Megosztom
Gigahalat fogtak ki Baranyában: fotókon a több mint egymázsás állat

Szigetvári Dolgozók Horgászegyesület örömteli hírt közölt a hírportálunkkal. Sasvári Márk horgász vasárnap este fél 7-kor 109 kilogrammos 224 cm-es szürkeharcsát fogott a Tótszentgyörgyi horgásztavon - írja a bama.hu.

Ahogy a portál írja, új rekord született a tavon, amit eddig Kittlinger István tartott egy 74kg-os harcsával. A horgász miután közös képet készített hatalmas zsákmányával, visszaengedte az állatot a tóba.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hal

halszörny

gigahal

horgász

horgászat

horgásztó

baranya

baranya megye

szigetvár

tószentgyörgy