Gigahalat fogtak ki Baranyában: fotókon a több mint egymázsás állat

HelloVidék   
  Megosztom
Gigahalat fogtak ki Baranyában: fotókon a több mint egymázsás állat

Szigetvári Dolgozók Horgászegyesület örömteli hírt közölt a hírportálunkkal. Sasvári Márk horgász vasárnap este fél 7-kor 109 kilogrammos 224 cm-es szürkeharcsát fogott a Tótszentgyörgyi horgásztavon - írja a bama.hu.

Ahogy a portál írja, új rekord született a tavon, amit eddig Kittlinger István tartott egy 74kg-os harcsával. A horgász miután közös képet készített hatalmas zsákmányával, visszaengedte az állatot a tóba.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hal

halszörny

gigahal

horgász

horgászat

horgásztó

baranya

baranya megye

szigetvár

tószentgyörgy