Gigahalat fogtak ki Baranyában: fotókon a több mint egymázsás állat

HelloVidék   
  Megosztom
Gigahalat fogtak ki Baranyában: fotókon a több mint egymázsás állat

Szigetvári Dolgozók Horgászegyesület örömteli hírt közölt a hírportálunkkal. Sasvári Márk horgász vasárnap este fél 7-kor 109 kilogrammos 224 cm-es szürkeharcsát fogott a Tótszentgyörgyi horgásztavon - írja a bama.hu.

Ahogy a portál írja, új rekord született a tavon, amit eddig Kittlinger István tartott egy 74kg-os harcsával. A horgász miután közös képet készített hatalmas zsákmányával, visszaengedte az állatot a tóba.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hal

halszörny

gigahal

horgász

horgászat

horgásztó

baranya

baranya megye

szigetvár

tószentgyörgy