Gigahalat fogtak ki Baranyában: fotókon a több mint egymázsás állat

HelloVidék   
  Megosztom
Gigahalat fogtak ki Baranyában: fotókon a több mint egymázsás állat

Szigetvári Dolgozók Horgászegyesület örömteli hírt közölt a hírportálunkkal. Sasvári Márk horgász vasárnap este fél 7-kor 109 kilogrammos 224 cm-es szürkeharcsát fogott a Tótszentgyörgyi horgásztavon - írja a bama.hu.

Ahogy a portál írja, új rekord született a tavon, amit eddig Kittlinger István tartott egy 74kg-os harcsával. A horgász miután közös képet készített hatalmas zsákmányával, visszaengedte az állatot a tóba.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hal

halszörny

gigahal

horgász

horgászat

horgásztó

baranya

baranya megye

szigetvár

tószentgyörgy