Bátorságpróba Halloween éjszakáján: borzongató programokkal várnak a Budakeszi Vadasparkban

MTI   
  Megosztom
Bátorságpróba Halloween éjszakáján: borzongató programokkal várnak a Budakeszi Vadasparkban

Különleges esti programokkal készül a Budakeszi Vadaspark Halloween alkalmából. Október 31-én, csütörtökön sötétedés után a látogatók megismerkedhetnek többek között a Vadaspark ragadozóinak éjszakai életével, a legbátrabbak pedig vérfagyasztó szakvezetésen vehetnek részt, amelyen borzongató történeteket is hallhatnak egy-egy állatfajról.

Halloween éjszakáján a Vadaspark látogatói farkas, hiúz és sakál látványetetést nézhetnek végig, valamint Állatijó bemutatón vehetnek részt. A sötétben zajló programokat nemcsak az teszi különlegessé, hogy a szakvezetések során rengeteg érdekesség hangzik el a kis- és nagyragadozókról, hanem az is, hogy a Vadaspark munkatársai boszorkánynak, vámpírnak és egyéb mesebeli lényeknek öltözve várják és kalauzolják a látogatókat.

Az interaktív pultoknál kicsik és nagyok egyaránt próbára tehetik bátorságukat, például a Tapi-Zooban, ahol különböző állati „alkatrészeket” vizsgálhatnak meg testközelből. Halloween éjszakáján a Dinó Park is nyitva tart, ahol például koponyafelismerő és leletkereső feladatokat oldhatnak meg a kalandvágyó érdeklődők.

A programokon való részvétel a belépő árán felül ingyenes, aki pedig jelmezben érkezik, fél áron válthat jegyet a Vadasparkba.

Részletes program:

17:00: Kapunyitás

17.15: Halloweeni szakvezetés Szilágyi Zsolt Baltazárral, a Vadaspark korábbi trénerével, vloggerrel

17:30: Állatijó bemutató a színpadon

18:00: Medve látványetetés

18:30: Farkas látványetetés

18:30: Vérfagyasztó szakvezetés

19.00: Halloweeni szakvezetés Szilágyi Zsolt Baltazárral

19:30: Állatijó bemutató

20:00: Hiúz látványetetés

20.15: Halloweeni szakvezetés Szilágyi Zsolt Baltazárral

20:30: Vérfagyasztó szakvezetés

21:00: Sakál látványetetés

21:00: Pénztárzárás

22:00: Kapuzárás

18:00–22:00: – A bejárattal szemközti padoknál agancsok, szarvak és koponyák (Tapi-Zoo), bátorságpróba, mágneskeresés

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

budakeszi

budakeszi vadaspark

halloween

látogatók

program

vadaspark