Hatalmas elismerést kapott a vidéki fesztivál: sokan nem is hallottak még róla

MTI   
  Megosztom
Hatalmas elismerést kapott a vidéki fesztivál: sokan nem is hallottak még róla

Az ország egyik legkülönlegesebb adottságú borgasztronómiai fesztiválja, az Avasi Borangolás elnyerte a Magyar Fesztivál Szövetség szakembereinek elismerését, megkapva a Minősített Fesztivál címet.

Hazánk egyik legnagyobb szakmai szervezete, a Magyar Fesztivál Szövetség szigorú szempontrendszer alapján ítéli oda a Minősített Fesztivál címet azon többnapos rendezvények körében, melyek meghatározóak a helyi kultúra fejlődésében, a települések életében és melyeknek gazdasági szerepük sem elhanyagolható.

A Miskolczi Borbarátok Társasága Egyesület által elindított, civil szervezetek, polgármesteri hivatal, helyi vállalkozások és magánszemélyek összefogásával szerveződő, a tradicionális miskolci pincekultúra hagyományainak újjáélesztését célzó Avasi Borangolás minden év májusában három napon keresztül várja a látogatókat.

A Magyar Fesztivál Szövetség szakemberei a legutóbbi Avasi Borangolást megtekintve, a programokat bejárva nagyon elismerően nyilatkoztak a város legnagyobb borgasztronómiai fesztiváljáról, kiemelve az egyediségét, hangulatát és idegenforgalmi vonzerejét:

Nem Miskolc városát kell feltenni a turizmus térképére, hanem az Avast és hozzá csatolni a környezetét, Miskolcot. Ennek bizonyítéka ez a kitűnő fesztivál, amely egyre nagyobb tömegeket vonz. Egyedi helyszínen, kitűnő borok, kitűnő programok, parádés hangulat. Jól kitalált kapcsolódó programok, kreatív szervezők. Az ország egyik legjobb fesztiváljának egyike, ami némi támogatással, tőkebevonással verhetetlen lehet a maga kategóriájában. Átlépve a határokon idegenforgalmi látványossággá kellene fejleszteni, igen sok vendégéjszakát hozhatna Miskolcnak.

A Miskolczi Borbarátok Társasága Egyesület köszöni mindazon szervezeteknek (Avasi Borút Egyesület, Miskolciak az Avasért Alapítvány, Cellarium Hungaricum Közhasznú Egyesület, Szent György-hegy Alapítvány, Miskolc MJV Önkormányzata Polgármesteri Hivatal, Földművelésügyi Minisztérium), pincegazdáknak és magánszemélyeknek, akik a szervezésben és megvalósításban részt vettek, hogy az Avasi Borangolás hozzájárulhatott Miskolc turisztikai vonzerejéhez.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szórakozás

program

avas

miskolc

avasi borangolás

bor

rendezvény

esemény

programajánló