Hatalmas elismerést kapott a vidéki fesztivál: sokan nem is hallottak még róla

MTI   
  Megosztom
Hatalmas elismerést kapott a vidéki fesztivál: sokan nem is hallottak még róla

Az ország egyik legkülönlegesebb adottságú borgasztronómiai fesztiválja, az Avasi Borangolás elnyerte a Magyar Fesztivál Szövetség szakembereinek elismerését, megkapva a Minősített Fesztivál címet.

Hazánk egyik legnagyobb szakmai szervezete, a Magyar Fesztivál Szövetség szigorú szempontrendszer alapján ítéli oda a Minősített Fesztivál címet azon többnapos rendezvények körében, melyek meghatározóak a helyi kultúra fejlődésében, a települések életében és melyeknek gazdasági szerepük sem elhanyagolható.

A Miskolczi Borbarátok Társasága Egyesület által elindított, civil szervezetek, polgármesteri hivatal, helyi vállalkozások és magánszemélyek összefogásával szerveződő, a tradicionális miskolci pincekultúra hagyományainak újjáélesztését célzó Avasi Borangolás minden év májusában három napon keresztül várja a látogatókat.

A Magyar Fesztivál Szövetség szakemberei a legutóbbi Avasi Borangolást megtekintve, a programokat bejárva nagyon elismerően nyilatkoztak a város legnagyobb borgasztronómiai fesztiváljáról, kiemelve az egyediségét, hangulatát és idegenforgalmi vonzerejét:

Nem Miskolc városát kell feltenni a turizmus térképére, hanem az Avast és hozzá csatolni a környezetét, Miskolcot. Ennek bizonyítéka ez a kitűnő fesztivál, amely egyre nagyobb tömegeket vonz. Egyedi helyszínen, kitűnő borok, kitűnő programok, parádés hangulat. Jól kitalált kapcsolódó programok, kreatív szervezők. Az ország egyik legjobb fesztiváljának egyike, ami némi támogatással, tőkebevonással verhetetlen lehet a maga kategóriájában. Átlépve a határokon idegenforgalmi látványossággá kellene fejleszteni, igen sok vendégéjszakát hozhatna Miskolcnak.

A Miskolczi Borbarátok Társasága Egyesület köszöni mindazon szervezeteknek (Avasi Borút Egyesület, Miskolciak az Avasért Alapítvány, Cellarium Hungaricum Közhasznú Egyesület, Szent György-hegy Alapítvány, Miskolc MJV Önkormányzata Polgármesteri Hivatal, Földművelésügyi Minisztérium), pincegazdáknak és magánszemélyeknek, akik a szervezésben és megvalósításban részt vettek, hogy az Avasi Borangolás hozzájárulhatott Miskolc turisztikai vonzerejéhez.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szórakozás

program

avas

miskolc

avasi borangolás

bor

rendezvény

esemény

programajánló