Itt a hivatalos dátum: mutatjuk, mikor indul a Drága örökösök 3. évada az RTL Klubon

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a hivatalos dátum: mutatjuk, mikor indul a Drága örökösök 3. évada az RTL Klubon

Az RTL Klub Magyarország Instagram oldalán tette közzé, mikor indul a csatorna népszerű sorozatának, a Drága örökösöknek a 3. évada.

Az RTL Magyarország hivatalosan is bejelentette a Drága örökösök folytatásának időpontját. A sorozat új évada január 2-án indul az RTL Klubon és innentől minden hétköznap 19:50-kor lesz látható. A folytatásban több új szereplő is érkezik a produkcióba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@dragaorokosokrtl Kell ennél jobb elő-karácsonyi ajándék? ??? #drágaörökösök

RTL Magyarország (@rtlmagyarorszag) által megosztott bejegyzés,

Címlapkép: rtl.hu

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rtl klub

csatorna

műsor

szórakozás

drága örökösök

évad

folytatás