Brutális összeget fizethetünk, ha nem váltjuk vissza időben a tűzijátékot

MTI   
  Megosztom
Brutális összeget fizethetünk, ha nem váltjuk vissza időben a tűzijátékot

Vasárnapig kell visszavinni az árusoknak a megmaradt tűzijátékokat, pirotechnikai eszközöket. Hétfőtől akár több mint százezer forint büntetést is fizethetünk a birtoklásukért.

Elkezdődött a megmaradt tűzijátékok visszaváltása: a hármas kategóriába sorolható vagyis kizárólag nyílt helyen használható megmaradt vagy hibás pirotechnikai eszközöket vasárnapig kell visszavinni az árusoknak. Nagyon fontos, hogy hétfőtől a birtoklásuk szabálysértésnek minősül és akár 150 ezer forintos bírsággal is járhat.

A fel nem használt termékeket le kell adni tárolásra vagy megsemmisítésre

- mondta Bereczki Dávid pirotechnikus.

Elkezdődött a megmaradt tűzijátékok visszaváltása - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtök esti Híradójában.

Mint felhívták a figyelmet, a megmaradt vagy hibás, a hármas kategóriába sorolt pirotechnikai eszközöket, vagyis azokat, melyeket csak nyílt helyen lehet használni, vasárnapig kell visszavinni az árusoknak. Ezek birtoklása hétfőtől szabálysértésnek minősül, és akár 150 ezer forintos bírsággal is járhat.
Bereczki Dávid pirotechnikus azt mondta: a fel nem használt termékeket le kell adni tárolásra vagy megsemmisítésre.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

tűzijáték

petárda

rakéta

szilveszter

újév

büntetés