Brutális összeget fizethetünk, ha nem váltjuk vissza időben a tűzijátékot

MTI   
  Megosztom
Brutális összeget fizethetünk, ha nem váltjuk vissza időben a tűzijátékot

Vasárnapig kell visszavinni az árusoknak a megmaradt tűzijátékokat, pirotechnikai eszközöket. Hétfőtől akár több mint százezer forint büntetést is fizethetünk a birtoklásukért.

Elkezdődött a megmaradt tűzijátékok visszaváltása: a hármas kategóriába sorolható vagyis kizárólag nyílt helyen használható megmaradt vagy hibás pirotechnikai eszközöket vasárnapig kell visszavinni az árusoknak. Nagyon fontos, hogy hétfőtől a birtoklásuk szabálysértésnek minősül és akár 150 ezer forintos bírsággal is járhat.

A fel nem használt termékeket le kell adni tárolásra vagy megsemmisítésre

- mondta Bereczki Dávid pirotechnikus.

Elkezdődött a megmaradt tűzijátékok visszaváltása - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtök esti Híradójában.

Mint felhívták a figyelmet, a megmaradt vagy hibás, a hármas kategóriába sorolt pirotechnikai eszközöket, vagyis azokat, melyeket csak nyílt helyen lehet használni, vasárnapig kell visszavinni az árusoknak. Ezek birtoklása hétfőtől szabálysértésnek minősül, és akár 150 ezer forintos bírsággal is járhat.
Bereczki Dávid pirotechnikus azt mondta: a fel nem használt termékeket le kell adni tárolásra vagy megsemmisítésre.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

tűzijáték

petárda

rakéta

szilveszter

újév

büntetés