Szülők figyelem: javulhat a gyerektáborok minősége

MTI   
  Megosztom
Szülők figyelem: javulhat a gyerektáborok minősége

Az online minősítő rendszernek köszönhetően több ezer gyermek táborozhat jobb körülmények között idén.

A Táborfigyelő portál ügyvezetője, Tóth Béla elmondta, hogy egységesen, tíz nagy témakörben, 300 kérdés alapján vizsgálja és minősíti a táborokat az oldal.

A kérdéssorban kitérnek például a táborok jogi és gazdasági működésére, kommunikációjára a szülőkkel, a szállásminőségre és az étkezásbiztonságra is. A tavaly szeptemberben indított online rendszernek köszönhetően már idén több ezer gyermek táborozhat jobb körülmények között.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

tábor

táboroztatás

táborok

gyerekek