Szülők figyelem: javulhat a gyerektáborok minősége

MTI   
  Megosztom
Szülők figyelem: javulhat a gyerektáborok minősége

Az online minősítő rendszernek köszönhetően több ezer gyermek táborozhat jobb körülmények között idén.

A Táborfigyelő portál ügyvezetője, Tóth Béla elmondta, hogy egységesen, tíz nagy témakörben, 300 kérdés alapján vizsgálja és minősíti a táborokat az oldal.

A kérdéssorban kitérnek például a táborok jogi és gazdasági működésére, kommunikációjára a szülőkkel, a szállásminőségre és az étkezásbiztonságra is. A tavaly szeptemberben indított online rendszernek köszönhetően már idén több ezer gyermek táborozhat jobb körülmények között.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

tábor

táboroztatás

táborok

gyerekek