Állati szerelmi históriák: nem egy átlagos séta vár ránk szombaton Debrecenben

HelloVidék   
  Megosztom
Állati szerelmi históriák: nem egy átlagos séta vár ránk szombaton Debrecenben

Romantikus andalgásra hív a Debreceni Állatkert, ahol a kellemes séta közben meghallgathatjuk a legállatibb romantikus történeteket és olyan tapasztalt házasok históriáit, mint Linda és Szigfrid, akik 30 éve vannak együtt. Valentin-nap alkalmából több kedvezmény, különleges élmény közül válogathatunk.

Igazán különleges élményben lehet részük azoknak, akik február 15-én, szombaton a Debreceni Állatkertbe látogatnak. A Bálint Napi Andalgó elnevezésű programon a kellemes séta a parkban egyedi programokkal bővül. Az érdeklődők az előre meghirdetett látványetetések időpontjában meghallgathatják a Nagyerdő fái alatt szövődött romantikus állati történeteket és tájékozódhatnak az állatkertben végbemenő fajvédelmi programokról is.

Ezt követően 14 órai kezdettel a Pálmaházban a vöröshasú piráják etetése közben a faj hierarchikus életével szembesülhetnek az érdeklődők, azután 14:30-tól a recés zsiráfok családjával és a faj sikeres mentőprogramjának történetével ismerkedhetnek meg a látogatók a Zsiráfházban.

Azok a szerelmesek, akik Valentin nap alkalmából szeretnék meglepni szívük választottját egy különleges ajándékkal, az állatkert egyedi választás lehet. Az éves bérlet vásárlásán kívül lehetőség van örökbefogadásra is. A 170 állatkerti faj közül biztosan megtalálja mindenki a kedvesének valót. Ezen a napon ráadásul a szerelmes párok 50% kedvezményt kapnak állatkerti belépőjegyük árából Valentin-nap alkalmából.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

debrecen

debreceni állatkert

valentin nap

séta

szerelem