Hazai fronton is tarol a balatoni fesztivál: itt vannak az új nevek

MTI   
  Megosztom
Hazai fronton is tarol a balatoni fesztivál: itt vannak az új nevek

Teljessé vált az idei Strand Fesztivál három színpadának programja. Augusztus 18-tól 22-ig Zamárdiban mintegy hatvan előadó lép színpadra, köztük számos világsztár. A fellépők között lesz például Ellie Goulding, Parov Stelar, a Sum 41, Timmy Trumpet, Martin Solveig, a Milky Chance is, illetve a hazai könnyűzenei színtérről többek között a Follow the Flow, Krúbi, az AWS, a hiperkarma, Caramel, a Margaret Island és a Punnany Massif.

Teljessé vált az idei Strand Fesztivál három színpadának programja. Augusztus 18-tól 22-ig Zamárdiban mintegy hatvan előadó lép színpadra, köztük számos világsztár. A VOLT Produkció szervezésében megvalósuló MOL Nagyon Balaton egyik kiemelt rendezvénye a Strand Fesztivál, amely 8. alkalommal búcsúztatja a nyarat Zamárdiban.

A fellépők között lesz Ellie Goulding, Parov Stelar, a Sum 41, Timmy Trumpet, Martin Solveig, a Milky Chance, Wilkinson és Dj Fresh is. A hazai könnyűzenei színtérről koncertet ad többek között a Tankcsapda, a Halott Pénz, Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, a Wellhello, az Irie Maffia, Horváth Tamás és az Anti Fitness Club. A Strandon is lehetőséget kapnak az idei Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató résztvevői.

A fellépők között lesz a Follow the Flow, Krúbi, az AWS, a hiperkarma, Caramel, a Margaret Island, a Punnany Massif, a Brains, a Bëlga, a Blahalouisiana, a 30Y, a Vad Fruttik, a Péterfy Bori & Love Band, Bye Alex és a Slepp, a Cloud 9+, a Fish!, a Lóci Játszik, a Mary Popkids, az Esti Kornél, a Biebers, a Szabó Balázs Bandája, Szabó Benedek és a Galaxisok, a Kelemen Kabátban, a New Level Empire, a Konyha, Freddie, az Intim Torna Illegál, a Jetlag, az Azur, a Csaknekedkislány és a Platon Karataev is.

Színpadra lép Charlie, a Kiscsillag, a Pál Utcai Fiúk, a TNT, Ganxsta Zolee és a Kartel, az elektronikus zene ismert dj-i közül Andro, Jumodaddy, Lotfi Begi, Izil és Pixa, és idén is lesz a Strandon Necc Party. A Strand nulladik napján, augusztus 18-án nagyszabású, egyelőre nem publikus produkcióval, valamint egy különleges koncerttel készülnek a szervezők, akik hamarosan erről is tájékoztatást adnak.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

szórakozás

fesztivál

strand fesztivál

nyár

balaton

koncert

zene