Elmarad a népszerű fesztivál: a koronavírus miatt már 2021-re terveznek

MTI   
  Megosztom
Elmarad a népszerű fesztivál: a koronavírus miatt már 2021-re terveznek

A járványhelyzet miatt elmarad a népszerű gyermekeknek rendezett fesztivál, a Győrkőcfesztivál, valamint a Gyermek Táncfesztivál és a Magyar Táncfesztivál is Győrben.

Elmarad a járványhelyzet miatt Győrben a Győrkőcfesztivál és a Magyar Táncfesztivál, valamint a Gyermek Táncfesztivál. A Győrkőcfesztivált immár tizenharmadik alkalommal rendezték volna meg július első hétvégéjén.

A Győrkőcfesztivál három napján minden évben több mint tíz helyszínen csaknem ezer programot kínálnak a gyermekeknek Győr belvárosában. Elmarad két másik győri rendezvény is: a 16. Magyar Táncfesztivál és a 6. Gyermek Táncfesztivál, amelyek a Győri Balett szervezésében valósultak volna meg. A magyar hivatásos táncegyüttesek országos seregszemléjét június 15. és 21. között rendezték volna meg a Győri Nemzeti Színházban és szabadtéren.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

győr

fesztivál

gyerek

győrkőcfesztivál

elmarad

koronavírus

koronavírus-járvány