Elmarad a népszerű fesztivál: a koronavírus miatt már 2021-re terveznek

MTI   
  Megosztom
Elmarad a népszerű fesztivál: a koronavírus miatt már 2021-re terveznek

A járványhelyzet miatt elmarad a népszerű gyermekeknek rendezett fesztivál, a Győrkőcfesztivál, valamint a Gyermek Táncfesztivál és a Magyar Táncfesztivál is Győrben.

Elmarad a járványhelyzet miatt Győrben a Győrkőcfesztivál és a Magyar Táncfesztivál, valamint a Gyermek Táncfesztivál. A Győrkőcfesztivált immár tizenharmadik alkalommal rendezték volna meg július első hétvégéjén.

A Győrkőcfesztivál három napján minden évben több mint tíz helyszínen csaknem ezer programot kínálnak a gyermekeknek Győr belvárosában. Elmarad két másik győri rendezvény is: a 16. Magyar Táncfesztivál és a 6. Gyermek Táncfesztivál, amelyek a Győri Balett szervezésében valósultak volna meg. A magyar hivatásos táncegyüttesek országos seregszemléjét június 15. és 21. között rendezték volna meg a Győri Nemzeti Színházban és szabadtéren.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

győr

fesztivál

gyerek

győrkőcfesztivál

elmarad

koronavírus

koronavírus-járvány