Új lakó költözött a Budakeszi Vadasparkba: látogatók nevezték el a különleges állatot

HelloVidék   
  Megosztom
Új lakó költözött a Budakeszi Vadasparkba: látogatók nevezték el a különleges állatot

Április első napjaiban egy fiatal fehér dámbika költözött a Budakeszi Vadasparkba. A Soltvadkertről érkezett állat 1 éves, de ígéretes, szépen fejlett, életerős. Nevéről a Vadaspark látogatói, követői Facebook-szavazáson döntöttek.

A vadaspark Facebook-szavazás során szavaztatta meg a lehetséges nevet. A fenséges fehér dámbika

számára négy nevet jelöltek ki:

  • Hóka
  • Szöszi
  • Szöszke
  • Hófehér

A megadott nevekre április 10-ig lehetett szavazni kommentben. Végül 112 szavazattal nyert a Hóka a többi névvel szemben.

(Fotók: Budakeszi Vadaspark/Zachán Viktor)

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

budakeszi

budakeszi vadaspark

dámbika

szarvas

vadaspark

látogatók