Új lakó költözött a Budakeszi Vadasparkba: látogatók nevezték el a különleges állatot

HelloVidék   
  Megosztom
Új lakó költözött a Budakeszi Vadasparkba: látogatók nevezték el a különleges állatot

Április első napjaiban egy fiatal fehér dámbika költözött a Budakeszi Vadasparkba. A Soltvadkertről érkezett állat 1 éves, de ígéretes, szépen fejlett, életerős. Nevéről a Vadaspark látogatói, követői Facebook-szavazáson döntöttek.

A vadaspark Facebook-szavazás során szavaztatta meg a lehetséges nevet. A fenséges fehér dámbika

számára négy nevet jelöltek ki:

  • Hóka
  • Szöszi
  • Szöszke
  • Hófehér

A megadott nevekre április 10-ig lehetett szavazni kommentben. Végül 112 szavazattal nyert a Hóka a többi névvel szemben.

(Fotók: Budakeszi Vadaspark/Zachán Viktor)

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

budakeszi

budakeszi vadaspark

dámbika

szarvas

vadaspark

látogatók